Home » Archive

Articole in categoria Arta si Cultura

Arta si Cultura »

[31 Oct 2010 | No Comment | ]
Premiera la British Council in Bucuresti: Spectacol inedit de dans contemporan

British Council aduce in premiera la Bucuresti compania britanica de dans contemporan StopGap, care va sustine spectacolul “Trespass”, in zilele de 4 si 5 noiembrie, ora 19.00, la Centrul Cultural al Ministerului Administratiei si Internelor, Sala Marin Preda. (str. Mihai Voda, nr. 17, sector 5, Bucuresti)
StopGap este una dintre putinele companii profesioniste de dans contemporan care numara printre colaboratorii sai permanenti si dansatori cu dizabilitatii, promovand prin activitatea sa artistica, egalitatea de sanse si incluziunea sociala.

Arta si Cultura »

[14 Oct 2010 | No Comment | ]
Eitetsu Hayashi la Bucuresti si Sibiu

Eitetsu Hayashi va urca pe scena Salii Palatului din Bucuresti si a Salii Thalia din Sibiu impreuna cu Orchestra Filarmonicii George Enescu dirijata de Maestrul Horia Andreescu
Eitetsu Hayashi, ambasadorul culturii japoneze în Romania
De la începutul carierei sale solo, acum 40 de ani, Eitetsu Hayashi a cântat pe cinci continente cu unele dintre cele mai apreciate orchestre ale lumii, a colaborat cu artişti din toate genurile muzicale şi a primit multe premii şi onoruri pentru performanţele sale extraordinare.

Arta si Cultura »

[11 Oct 2010 | No Comment | ]
Ion Caramitru – Conferinta limitelor asteptarii – Festivalul Artelor 2010

Marti, 12 Octombrie 2010, ora 19:30
Teatrul National Bucuresti- Sala Amfiteatru
Ion Caramitru – Conferinta “Limitele asteptarii”
Acest important actor de teatru si film, care joaca in tara si in strainatate, regizor, fost ministru, la ora actuala directorul general al Teatrului National – Ion Caramitru ne vorbeste in cadrul acestui ceveniment despre limitele asteptarii.

Arta si Cultura »

[11 Oct 2010 | No Comment | ]
Bucurestiul in alb si negru

Asociatia Bucurestiul meu drag, impreuna cu Libraria Carturesti (librarie.carturesti.ro/) va invitam sa vedeti un Bucuresti clasic si elegant prezentat n 56 de fotografii alb-negru realizate de membrii asociatiei noastre. Nu suntem profesionisti dar ne place sa fotografiem si mai ales sa fotografiem Bucurestiul nostru drag.

Arta si Cultura »

[10 Oct 2010 | No Comment | ]

Avand in vedere ca Festivalul Artelor Bucuresti este, dupa cum am anuntat, un festival sustinut 100% de public, va informam ca din cauza dezinteresului public fata de anumite spectacole acestea vor anula.


Gazduire Web by ETP