Home » Arta si Cultura

10 lucruri pe care nu le stiati despre creatorul Lord Of The Dance – Michael Flatley!

28 May 2010 No Comment
Share

1.A scris o carte care se numeste Lord Of The Dance – My Story! Aceasta autobiografie il descrie pe artist ca fiind un fiu de irlandezi ce traiau in Chicago si dezvaluie modul in care acesta a incercat sa isi implineasca marele sau vis: acela de a fi un dansator profesionist!

2.Pe langa faptul ca este scriitor, dansator, flautist, coregraf, prezentator TV, Michael Flatley este si campion labox! In 1975 a castigat The Chicago Golden Gloves Championship!

3.A inceput lectiile de dans la 11 ani, iar in prima zi profesorul l-a trimis acasa, spunand ca e prea mare deja si nu are nicio sansa sa ajunga profesionist!

4.Intotdeauna pastreaza un scaun liber, in primele randuri ale salii de spectacol in amintirea mult iubitei sale bunci, Hannah – care l-a incurajat sa isi urmeze visul!

5.Si-a asigurat picioarele cu suma de 40 milioane de dolari!

6.Detine recordul Guiness Book pentru Cele mai rapide picioare din lume, avand performanta de 35 de pasi de step pe secunda! El a castigat acest titlu prin doborarea propriului record, de 28 de pasi de step pe secunda, stabilit in 1989.

7.In 1999 si 2000 a fost recunoscut de catre Guiness Book ca fiind cel mai bine platit dansator, cu un castig saptamanal de 1.6 milioane de dolari!

8.Are o avere estimata la 350 milioane de lire si detine proprietati in Barbados, Chicago, Irlanda, Franta Si Londra!

9.A invins cancerul de piele! n aprilie 2006, Flatley a facut public faptul ca a fost in pericol de a muri, din cauza cancerului de piele, dar pana la urma s-a vindecat!

10. Ziua de 11 octombrie inseamna pentru Las Vegas: Michael Flatleys Lord of the Dance Day!

Poate va mai intereseaza


  Etichete: ,

  Leave your response!

  Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

  Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

  You can use these tags:
  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


  Gazduire Web by ETP