Home » Arta si Cultura

Academia Credis organizeaza prima tabara de Photoshop

27 May 2010 No Comment
Share

Academia Credis, unul din centrele consacrate de traininguri educationale din Romania, organizeaza in perioada iulie august 2010, prima tabara de Adobe Photoshop. Tabara ofera posibilitatea participantilor sa invete sa utilizeze un program de grafica si design, intr-o atmosfera plina de voie buna si distractie.

Cand vine vorba de traininguri educationale, de cele mai multe ori, aceasta modalitate de perfectionare este vazuta ca o necesitate si nicidecum ca un hobby. Incepand cu aceasta vara, Academia Credis doreste sa spulbere aceasta falsa impresie si sa arate ca trainigurile educationale sunt si o buna modalitate de relaxare.
Tabara de Photoshop intitulata O vacanta de pus in rama! este solutia pe care Academia Credis o ofera celor care doresc sa invete lucruri utile, dar si sa se distreze in acelasi timp. Timp de sapte zile, la munte, participantii se vor relaxa alaturi de instructori autorizati facand alpinism (pereti omologati), tenis, teambuilding in natura, drumetii, off-road (masinile dotate special), tiroliana, foc de tabara si bineinteles cursuri de Photoshop. Mai mult, acestia vor avea alaturi un trainer certificat Adobe, care ii va invata sa editeze pozele de vacanta si sa le transforme in amintiri de neuitat.

Pe langa aceste activitati, in ultima zi a taberei se va organiza un concurs unde participantii isi vor edita fotografiile facute in timpul vacantei si le vor putea inscrie in concurs. Cele mai bune lucrari vor fi premiate, selectia facandu-se in functie de numarul de voturi primite pe pagina de Facebook a Academiei Credis.
Prima sesiune a taberei de Photoshop incepe pe data de 2 august 2010 iar participantii beneficiaza de urmatoarele servicii:
– Transport cu autocarul (doar pentru plecarile din Bucuresti).
– 6 nopti cazare in camere duble.
– Trei mese pe zi.
– Curs autorizat Photoshop si diploma de absolvire.
– Activitati de recreere.
– Participarea la Concursul O vacanta de neuitat!
– Premii pentru cele mai bune lucrari.

Pretul taberei de Photoshop este de 1299 Ron pentru plecarile din Bucuresti si de 1199 Ron pentru plecari din tara, in aceasta situatie transportul fiind pe contul propriu al fiecarui participant. Persoanele care se inscriu pana la data de 30 iunie 2010 beneficiaza de un discount de 10%.

La cerere, Academia Credis poate organiza si tabere cu teme de Microsoft (Windows 7 sau Windows Server 2008), Cisco (orice curs al academiei), Linux sau Educatie Antreprenoriala.

Academia Credis este cea mai mare Academie Cisco din Europa și a doua la nivel mondial. In urma experienței de aproape 11 ani pe piața din Romania, Academia Credis se mndrește cu un numar de peste 6000 de cursanți instruiți. Best Local Academy of the year in 2007, Extraordinary Contributions pentru dezvoltarea programelor Cisco in Romania și Premiul de Excelența pentru intreaga sa activitate dedicata acestui domeniu sunt cateva din distincțiile care dau valoare activitații prestate de Academia Credis.

Pentru mai multe detalii despre tabara Academiei Credis contactati:

Andrei Rotaru
Reprezentant Marketing
Academia Credis
0731 700 317

http://cisco.credis.ro

Poate va mai intereseaza


  Etichete: , , ,

  Leave your response!

  Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

  Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

  You can use these tags:
  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


  Gazduire Web by ETP