Home » Arta si Cultura

ID Fest, editia a XI-a

6 July 2010 No Comment
Share

11 Iulie 2010 – 17 Iulie 2010
Bacau, Teatrul Municipal Bacovia

Acest festival este un festival de teatru în limba engleză, organizat de către adolescenţi prin Asociatia „Ingenious Drama” , pentru adolescenţi, cu scopul de a aduce puţină cultură într-un oraş umil.

De-a lungul anilor am adunat trupe de teatru din toată ţara, din oraşe precum Bucureşti, Suceava, Timişoara, Bacău, Botoşani etc, trupe formate din tineri talentaţi şi dornici de a se afirma ca actori.

Piesele vor avea loc câte două sau trei pe zi, iar participanţii vor beneficia de asemenea nu doar de ocazia de a juca pe scena Teatrului Municipal Bacovia, dar şi de a participa la atelierele de teatru susţinute de studenţi ai facultăţilor de artă din ţară.
Juriul este format din actori scenaristi,regizori ai teatrului romanesc

Vă aşteptăm pe data de 11iulie pentru a inaugura noua ediţie, şi pe parcursul întregii săptămâni dintre 11 şi 17 iulie pentru a aprecia ceea ce tinerii noii generaţii sunt capabili să realizeze.

Evenimente asemanatoare


Etichete: , , , , , , , , , ,

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP