Home » Auto

Pachetul M Sport pentru noul BMW Seria 5 Sedan şi noul BMW Seria 5 Touring

22 September 2010 No Comment
Share

Pachetul M Sport va fi prezentat în luna septembrie 2010 simultan pentru noul BMW Seria 5 Sedan şi pentru noul BMW Seria 5 Touring. Pachetul, care a fost dezvoltat de BMW M GmbH, cuprinde componente care au fost adaptate special pentru a se potrivi cu suspensia, aerodinamica şi designul interior şi exterior al fiecărui model.

Suspensia sport M, pachetul aerodinamic M şi jantele M de aliaj, de 18 ţoli, cu spiţe duble contribuie la o îmbunătăţire a dinamicii şi la o apariţie deosebit de puternică. Mai mult, particularităţile disponibile opţional includ jante M din aliaj, de 19 ţoli, şi un spoiler spate M pentru versiunea sedan.

Scaunele sport sunt îmbrăcate într-o combinaţie de Alcantara şi tapiţerie sintetică, special dezvoltată pentru pachetul M Sport, ceea ce oferă interiorului o ambianţă deosebit de sportivă. Caracterul exclusivist al tapiţeriei este subliniat de materialele de calitate, cusăturile contrastante şi emblema M aplicată pe scaune.

Lista dotărilor de interior incluse în pachetul M Sport cuprinde, printre altele, volan M îmbrăcat în piele, cap M pentru levierul schimbătorului de viteze, sprijin M pentru picior, tapiţerie BMW Individual de culoarea antracitului pentru acoperiş şi capitonaj M din aluminiu, tip fagure.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP