Home » Auto

Plimbari cu automobilul electric la palatul lui Ceausescu

30 September 2010 No Comment
Share

Plimbari cu automobilul electric la palatul lui Ceausescu. Prima Dacie electrica va rula pe aleile Palatului Snagov

Grupul de organizatii ICPE va sarbatori joi 30 septembrie la Palatul Snagov primii 60 de ani de activitate, ocazie cu care va organiza pentru invitatii sai plimbari cu prima masina echipata cu motor electric din Romania.

La acest eveniment deosebit vor participa atat partenerii de afaceri, reprezentanti ai mediului politic romanesc, cat si prietenii apropiati care s-au implicat direct in sustinerea si promovarea cercetarii romanesti si a grupului.

Intalnirea aniversara festiva va incepe la ora 14:00, in aceeasi zi, ICPE pregateste invitatilor sai numeroase surprize, o cina festiva, medalii jubiliare, o selectie de muzica de calitate interpretata de trupa Exclussiv, naistul Nicolae Voiculet dar si alti artisti surpriza. Evenimentul se va incheia cu un show de exceptie oferit de Stefan Banica Jr.

Comitetul de organizare isi astepta cu drag invitatii incepand cu ora 13:00 la Sala de conferinte a Palatului Snagov. Accesul in locatie se va face numai pe baza actului de identitate si a invitatiei.

Evenimente asemanatoare


Etichete: , , , , , ,

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP