Home » Auto

Volkswagen 1.4 TSI este International Engine of the Year 2010

8 July 2010 No Comment
Share

Volkswagen 1.4 TSI a castigat a doua oara titlul “Motorul Anului”

Mult ravnitul trofeu Motorul Anului 2010 a fost castigat din nou de Volkswagen, fiind a zecea oara cand Grupul Volkswagen duce trofeul acasa, la Wolfsburg. In competitia din aceast an a intrat cu noul motor 1.4 TSI ce a castigat si premiul la categoria 1 – 1,4 litri.

In cadrul unei ceremonii de premiere ce a avut loc in 24 iunie 2010, in Stuttgart, Dr. Rüdiger Szengel, director la departamentul Volkswagen Petrol Engine Development a declarat: „Eu si intreaga echipa de dezvoltare Volkswagen suntem extrem de mandri sa primim acest important premiu international in categoria generala pentru a doua oara la rand pentru motorul 1.4 twincharger. Combinatia dintre un compresor si un sistem turbo asigura o baza excelenta pentru combinarea placerii condusului si consumul scazut de carburant -toate atinse cu un motor de capacitate relativ mica, de 1,4 litri”, a adaugat oficialul Volksagen.
Volkswagen conduce in strategia globala de a folosi sistemul de injectie directa si turbo, iar cu aceste puternice motoare acopera intreaga gama de modele, incepand cu Polo pana la Passat CC. Noul Sharan va putea fi de asemenea comandat cu un motor 1.4 twincharger de 110 kW/150 CP, ce consuma doar 7,2 litri/100 km.

Sursa: Scorpion / Dan Stefan

Evenimente asemanatoare


Etichete: , , , , ,

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP