Home » Archive

Articole in categoria Conferinte

Conferinte »

[25 Oct 2010 | No Comment | ]
Microsoft România va prezenta la Ronewmedia HTML5 şi Internet Explorer 9

Pe 9 şi 10 noiembrie, profesioniştii Microsoft aduc la RoNewMedia 5.0 tehnologiile care vor revoluţiona world wide web-ul – Internet Explorer 9 şi HTML5.

Conferinte »

[24 Oct 2010 | No Comment | ]

Fitzuica București te invită la prima serie de workshop-uri din cadrul programului de dezvoltare profesionala si personala pentru studenti. Va asteptam alături de noi si de invitații nostri, oameni de afaceri cu experiență și succes in antreprenoriat in SUA. Vino sa descoperi impreună cu Fitzuica ce înseamnă să fii un antreprenor si un salesman eficient, ce calități sunt necesare și care sunt pasii prin care poți să ajungi acolo. Costul seminariilor este sponsorizat în întregime de Fitzuica.

Conferinte »

[9 Oct 2010 | No Comment | ]
Evensys si Activia prezinta conferinta Women on Web

14 Octombrie 2010
Radisson Blu Hotel
In aceasta toamna, Evensys si Activia dau startul unei serii de evenimente dedicate femeilor active in mediul online romanesc. Pe 14 octombrie, la Radisson Blu Hotel, va avea loc Conferinta WOW (Women On Web), un inedit eveniment despre inspiratie, comunicare, networking si implicare, ca resurse si oportunitati pe care femeile le gasesc astazi pe Internet.

Conferinte »

[27 Jun 2010 | No Comment | ]
Ziua Dunarii @ 29 Iunie 2010

Si anul acesta, Centrul de Consultanta Ecologica Galati (CCEG) raspunde invitatiei Comisiei Internationale pentru Protectia Fluviului Dunarii (ICPDR) de a se implica in marea sarbtoare a Fluviului Dunare, organizand activitati specifice sectorului neguvernamental de mediu la Galati, si implicand multi partenerei. (Programul este atasat).
ZIUA DUNARII 29 IUNIE, 2010
IMPLICA-TE IN PROTECTIA RAURILOR!
UN ARTIST AL DUNARII 2010- CONCURS SCOLAR INTERNATIONAL
Si anul acesta, Centrul de Consultanta Ecologica Galati (CCEG) raspunde invitatiei Comisiei Internationale pentru Protectia Fluviului Dunarii (ICPDR) de a se implica in marea srbtoare a Flviului Dunare, organizand activitati specifice sectorului neguvernamental …

Conferinte »

[25 Jun 2010 | No Comment | ]

30 Iunie 2010 ora 18:30, Bucuresti
Locul desfasurarii: Zona Parcul Carol-Filaret
Organizator: Aimee.ro
Te-ai cufundat prea mult in rolul de parinte, fiu, fiica, frate, sora,sot/sotie, angajat, patron? Simti ca nu mai poti face alegeri bazate pe ceea ce esti cu adevarat, ci numai tinand cont de ce reprezinti pentru ceilalti? Te gandesti adesea la ce ar zice cei dragi daca tu iei o anumita decizie? Te identifici prea mult cu un anumit rol din viata ta? Atunci e timpul sa-ti arzi rolurile si sa devii ceea ce esti cu adevarat, un exponent …


Gazduire Web by ETP