Home » Conferinte

Seminarii de dezvoltare profesionala @ De la Fitzuica

24 October 2010 No Comment
Share

Fitzuica București te invită la prima serie de workshop-uri din cadrul programului de dezvoltare profesionala si personala pentru studenti. Va asteptam alături de noi si de invitații nostri, oameni de afaceri cu experiență și succes in antreprenoriat in SUA. Vino sa descoperi impreună cu Fitzuica ce înseamnă să fii un antreprenor si un salesman eficient, ce calități sunt necesare și care sunt pasii prin care poți să ajungi acolo. Costul seminariilor este sponsorizat în întregime de Fitzuica.

Antreprenoriat - Drumul spre succes

Vrei să începi o afacere dar ai nevoie de mai multe detalii? Cauţi o nişă pe care să te lansezi? Te preocupă chestiunea eticii, inteligenţei emoţionale sau a dezvoltării echipei?

Cu siguranţă nu are nimeni toate răspunsurile la toate întrebările tale, dar la unele din ele vei primi răspuns în workshopul organizat de Fitzuica.

continut workshop


-> Antreprenoriat – O călătorie spre descoperirea nişei neacoperite

-> Influenţa caracterului şi personalităţii asupra afacerii, echipei şi profiturilor tale

-> Paşi concreţi în pornirea unei afaceri (workshop, panel)

participare workshop

Daca esti interesat de dezvoltarea ta ca antreprenor, vrei sa incepi o afacere sau vrei sa stii raspunsurile la cateva din intrebarile frecvente la care tinerii antreprenori trebuie sa raspunda, atunci esti candidatul potrivit.

Workshopul care se va desfăsura Marți 26 octombri, intre orele 15:00 -18:00 in Facultatea de Cibernetica, sala 2013, la parter, este sponsorizat de Fitzuica deci costurile sunt acoperite. Pentru ca suntem interesati ca in primul rand oamenii care vor beneficia cel mai mult sa fie in sala, te rugam sa completezi formularul de mai jos. Te vom contacta in cazul in care poti participa si vei primi detaliile.

Atentie!!! Participarea se face pe baza de inregistrare pe www.fitzuica.ro:  aici.

Antreprenoriat - Drumul spre succes

Vrei să începi o carieră în vânzări? Cauţi să afli daca ai calitățile și cunoștințele necesar? Vrei să afli noutăți în domeniu chiar de la cei care le pun în practică astăzi?

Cu siguranţă nu are nimeni toate răspunsurile la toate întrebările tale, dar la unele din ele vei primi răspuns în workshopul organizat de Fitzuica.

continut workshop

>Qualities of a Successful Sales Representative
>Managing and achieving repeat sales
>Relationship building techniques
>New sales techniques
>Proper Planning equals greater results
participare workshop

Daca esti interesat de dezvoltarea ta ca om de vânzări, vrei sa îți dezvolți o carieră în domeniu sau vrei sa stii raspunsurile la cateva din intrebarile frecvente în legătură cu domeniul, atunci esti candidatul potrivit.

Workshopul care se va desfăsura Miercuri 27 octombrie, intre orele 9:00 – 12:00, in Facultatea de Cibernetica, in sala 2013, la parter, este sponsorizat de Fitzuica deci costurile sunt acoperite. Pentru ca suntem interesati ca in primul rand oamenii care vor beneficia cel mai mult sa fie in sala, te rugam sa completezi formularul de mai jos. Te vom contacta in cazul in care poti participa si vei primi detaliile.

Atenție!!! Pentru înscriere folosiți formularul de pe www.fitzuica.ro sau de aici! Inscrierea nu se face prin comentarii.

Poate va mai intereseaza


  Etichete: , ,

  Leave your response!

  Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

  Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

  You can use these tags:
  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


  Gazduire Web by ETP