Home » Diverse

Soap Mill va invita la ”Gala Balurilor 2010”

17 May 2010 No Comment
Share

Soap Mill sponsorizeaza “Gala Balurilor 2010“, un eveniment de amploare, grandios, realizat in premiera pentru liceenii bucuresteni. “Gala Balurilor 2010″ nu este numai un concurs de frumusete, nu este numai un concert, nu este numai un concurs de popularitate intre licee, nu este numai un show de dans, cu siguranta nici o platforma on-line care reuneste zeci de mii de liceeni. Este singurul eveniment care reuneste intr-o singura locatie si intr-o singura zi toate cele de mai sus!

Prima editie va avea loc pe 22 Mai 2010, sambata, ora 20.00, la Jet Set Events Hall. Organizatorii se asteapta la peste 2.000 participanti si peste 40.000 vizitatori unici pe site-ul dedicat evenimentului.

Echipa Soap Mill va avea un reprezentant in cadrul juriului “Miss Boboc Bucuresti”, ce va evalua cu obiectivitate si corectitudine participarea concurentelor. Efortul considerabil de acestea a constat in patru luni de repetitii alaturi de Directorul de Creatie al concursului de Miss, coregrafi, stilisti, specialisti in defilari de moda; sedinte foto si video, deplasari n locatii de interes social si/sau cultural. Este pentru prima data in Romania cand se reunesc atat de multi specialisti, din domenii conexe, care contribuie la realizarea unui eveniment de proportii. Suie Paparude si David Deejay&Dony vor avea show-uri live si vor incalzi atmosfera.

Echipa Soap Mill va oferi participantelor la concursul “Miss Boboc Bucuresti” 19 premii in valoare de 930 lei (15 premii a cate 30 lei, 3 premii a cate 60 lei si produse cosmetice naturale pentru 1 an in valoare de 300 lei), iar Daniel Photography va oferi castigatoarei o sedinta foto in valoare de 1.000 lei.

Daca doriti sa participati, sa fiti alaturi de frati, surori, nepoti sau sa incurajati generatia tanara, va puteti cumpara bilete de pe www.myticket.ro, din reteaua magazinelor Diverta, de la receptia One Beat Studio (Calea Vitan, nr. 23 C, demisol, sector 3, Bucuresti – in cladirea Vitan Center) si de la JET SET Events Hall (Bdul. Libertatii nr. 1, Rond Cosbuc). Pretul unui bilet este de 50 ron.

Motivul pentru care Echipa Soap Mill a ales sa sponsorizeze acest eveniment are legatura cu dorinta, manifestata inca de la lansare, de informare si educare a consumatorilor romani. Echipa Soap Mill doreste sa furnizeze informatii complete, astfel incat copiii si tinerii sa creasca in spiritul unei vieti sanatoase, apropiata de natura si lipsita de chimicale. Echipa Soap Mill doreste, mai presus de orice, sa fie alaturi de generatia de dupa ‘90, ajutand cu produse naturale si sfaturi sa isi pretuiasca sanatatea, sa aiba grija de propriul corp si sa incerce, pe cat posibil, sa foloseasca produse cosmetice naturale.

De aceea, Echipa Soap Mill este deosebit de onorata sa fie alaturi de tinerii absolventi de liceu si sa le insufle pasiunea pentru o viata sanatoasa, ca atunci cand vor avea 30-40 ani, sa fie recunoscatori ca au aflat din timp de pericolele care pot aparea atunci cand folosesc sute de chimicale pe zi.

Soap Mill este singurul producator roman care a initiat o campanie de informare si este singurul producator roman de cosmetice naturale care se implica activ.

Poate va mai intereseaza


  Etichete: , ,

  Leave your response!

  Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

  Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

  You can use these tags:
  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


  Gazduire Web by ETP