Home » Divertisment

Musicomedy Show marca Mark`n`Simon!

20 October 2010 No Comment
Share

Pentru prima data in Romania, cea mai cunoscuta trupa de musicomedy din Marea Britanie, Mark`n`Simon, vine joi, 21 octombrie, la The Silver Church Club. Trupa este formata din doi oameni foarte simpatici si spontani, Mark Nicholas si Simon Elmore.

Mark Nicholas (din Tara Galilor) si Simon Elmore (din Irlanda) au format aceasta echipa in anul 1979, la Munchen (Germania).

Inca de atunci, Mark`n`Simon au devenit cel mai important si mai popular duo al acestui tip de comedy act, iar cu show-urile lor au calatorit foarte mult in jurul Europei si au incantat mii de spectatori in evenimente sold-out. (atat in cluburi cat si pe scene mari sau in aer liber).

Mark`n`Simon au un portofoliu impresionant de apariĊ£ii la TV si la radio. Mark`n`Simon se bucura de o popularitate din ce in ce mai mare, popularitate pe care au castigat-o de-a lungul unui vast repertoriu de parodii dupa cantece si artisti celebri.

The Rolling Stones, Robbie Williams, Shakira, Joe Cocker sunt doar cateva nume mari care au fost parodiate de Mark`n`Simon de-a lungul timpului. Cei doi au sketch-uri combinate cu schimbari rapide de costumatii si fac un show plin de spontaneitate cu publicul din sala.

Pretul biletului la acest show Mark`n`Simon este de 30 de lei si va putea fi cumparat de la intrarea in club, in ziua evenimentului. Accesul publicului in clubul The Silver Church se va face incepand cu ora 21.00.

Poate va mai intereseaza


  Etichete: , , , ,

  Leave your response!

  Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

  Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

  You can use these tags:
  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


  Gazduire Web by ETP