Home » Expozitii

Miri Expo a fost si la Focsani

17 May 2010 No Comment
Share

Timp de trei zile, in Promenada Mall, toti viitorii miri din judetul Vrancea au avut ocazia sa consulte, la Miri Expo – targul inedit dedicat nuntilor – specialisti din domeniu, de la rochia de mireasa si invitatiile de nunta pana la verighete si aranjamente speciale.

Miri Expo a venit si de aceasta data cu o abordare inedita imbinand utilul cu placutul. Pe parcursul celor trei zile viitorii miri, atat din Focsani cat si din judetele invecinate, au putut lua parte la un spectacol inedit.

Ziua de vineri s-a desfasurat pe ritmuri de vals vienez si salsa, cuplurile indraznete au putut lua lectii de dans de la dansatorii profesionisti ai clubului de dans sportv “Ellite”.

Sambata a inceput cu recitalul trupei “Sentimentalii” iar spre finalul zilei focsanenii s-au putut bucura de o parada regala a rochiilor de mireasa si a celor de ocazie, sustinuta de agentia de modele “Angels Events”, rochii ce au reprezentat cinci case de colectie. Seara de sambata s-a incheiat in pasi de vals vienez si salsa, momente oferite de catre copii de la clubul de dans sportive “Ellite”.

In ultima zi a expozitiei Miri Expo, vizitatorii targului au luat parte la recitalul de muzica populara sustinut de cantaretul Gore Belanschi care a fost insotit de trupa de dans “Total Dance” din Braila. De-a lungul celor trei zile viitorii miri au putut degusta vin din cramele Cotnari si Varancha.

Cele trei zile de spectacol si voie buna s-au incheiat cu extragerea premiilor de la tombola Miri Expo.
Cu premii in valoare de peste 4000 de lei, tombola Miri Expo a facut fericite 13 cupluri care urmeaza sa se casatoreasca anul acesta. Lista castigatorilor poate fi vizualizata pe site-ul www.miriexpo.ro. Toti castigatorii vor fi contactati telefonic in termen de 20 de zile lucratoare.

O data cu Miri Expo Focsani, s-a lansat si un produs inedit pe piata din Romania, si anume, Agenda Mirilor, un instrument de planificare detaliata a nuntii insa in acelasi timp reprezinta si o amintire placuta a unuia dintre cele mai importante momente din viata oricarui cuplu care a decis sa devina o familie. Mai multe detalii despre Agenda Mirilor dar si despre cum puteti intra in posesia ei, veti gasi pe site-ul www.miriexpo.ro si in curand si pe www.agendamirilor.ro

Partenerii alaturi de care MiriExpo nu ar fi putut avea loc au fost – La Sposa, Cotnari, CasaDeMiro, Paralela 45, Maia Bijou, Casa Dulciurilor, magazine Eden”s, clubul de dans sportive Ellite, Kiss FM VN, SuperMirese.ro, Salon Diva, Promenada Mall VN, Manufaktura, Magic Day, Miss Befany, Bijoux Style, Mireasa, floraria Rose Marie, Pro Nunta, Brother”s Pub&Grill, Profast, Valentina Style, Casa Blanca, Magic Woman, Adevarul de seara VN, 121.ro.
Alaturi de ei, Miri Expo a fost gazda a peste 2200 de vizitatori direct interesati de produsele si serviciile expuse.

Va asteptam la urmatorul eveniment Miri Expo ce va avea loc pe data de 04 – 06 mai in Gradina Botanica din Galati.

Miri Expo, demonstratie de stil si rafinament!

Poate va mai intereseaza


  Etichete: ,

  Leave your response!

  Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

  Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

  You can use these tags:
  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


  Gazduire Web by ETP