Home » Archive

Articole in categoria Festivaluri

Festivaluri »

[30 Sep 2010 | No Comment | ]
Festival De Dans Oriental @ Wael Mansour La Bucuresti

9 Octombrie 2010
Ora 12:00am
Centrul National de Arta Tinerimea Romana
Str. Schitu Magureanu nr. 4
FESTIVAL DE DANS ORIENTAL BUCURESTI 2010 – prima editie
WAEL MANSOUR LA BUCURESTI – 9, 10 octombrie 2010
Avem bucuria de a va anunta prezenta unei vedete internationale din lumea dansului oriental, la Bucuresti:
WAEL MANSOUR – Coregraf, dansator oriental, interpret al folclorului egiptian si profesor de dans. Wael s-a nascut in Cairo unde din copilarie a inceput sa studieze dansul si obiceiurile folclorului egiptean, precum si balet la Academia Nationala de Folclor si Teatru. Ca dansator a colaborat cu Teatrul …

Festivaluri »

[21 Sep 2010 | No Comment | ]

Cea de-a patra editie a Bucharest Food Festival isi va deschide portile in perioada 24-26 septembrie 2010, in Parcul Tineretului. Evenimentul de cultura gastronomica este organizat de More Events si Next Level Events in parteneriat cu Primaria Capitalei si Biroul pentru Integrare Europeana al Romaniei de la Bruxelles. Festivalul isi propune sa promoveze zestrea gastronomica a Uniunii Europene sub motto-ul ”Unitate prin diversitate”.

Festivaluri »

[28 Jun 2010 | No Comment | ]

Miercuri, 30 iunie, la Teatrul Naţional Constanţa va avea loc gala de deschidere a celei de-a cincea ediţii a Festivalului Internaţional al Producătorilor de Film Independenţi – IPIFF5.
Începând cu ora 19.00, vă invităm la spectacolul de gală “…Before «The end» After…”, în regia şi coregrafia lui Tunde Baczό. Reprezentaţia este realizată de studenţi masteranzi ai UNATC şi este un omagiu adus celei de-a şaptea arte, îmbinând coregrafie, film şi muzică.
La ora 20.15 va avea loc deschiderea oficială în prezenţa organizatorilor şi partenerilor IPIFF5.


Gazduire Web by ETP