Home » Filme

Halle Berry si Oliver Martinez s-au afisat oficial in public

24 October 2010 No Comment
Share

Ei au fost vazuti intr-un sir de intalniri romantice in jurul lumii – dar sambata noaptea Halle Berry si Oliver Martinez si-au facut prima aparitie oficiala in public, in cuplu.

Noaptea trecuta cei doi au venit impreuna si se tineau de mana unul pe altul la “Carousel of Hope Ball” din Los angeles.Mai mult decat atat Halle l-a tinunt ferm de gat pe noua ei dragoste.

Folosind limbajul corpului, care părea să declare ca proprietate barbatul ei, Halle a trimis un mesaj cu voce tare şi clar că Oliver, de 44 de ani, a fost acum oficial iesit de pe piaţă si este numai al ei.

Halle, care a castigat premiul ca cea mai buna actrita in 2001 pentru filmul Monster’s Ball a suferit de mai multe din dragoste in trecut.

Cu 2 mariaje ratate si un sir de relatii nereusite in spate se pare ca Halle si-a gasit in sfarsit fericirea pe care-o merita si a fost stralucitoare si radianta toata seara.

Ea a inceput sa se vada cu Oliver, care a fost in trecut impreuna cu Rosie Huntington-Whitely si Juliette Binoche, dupa o intalnire de pregatire a filmului lor ce va urma “Dark Tide in South Africa” si de atunci au fost… inseparabili.

Poate va mai intereseaza


  Etichete: ,

  Leave your response!

  Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

  Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

  You can use these tags:
  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


  Gazduire Web by ETP