Home » Filme

Hawthorne @ Un nou serial de succes in premiera la AXN din 27 octombrie

14 October 2010 No Comment
Share

Reţeaua internaţională de televiziune de acţiune şi aventură aparţinând concernului Sony Pictures Television International va difuza în premieră şi în exclusivitate, din 27 octombrie, un nou serial dramă, HAWTHORNE, cu Jada Pinkett Smith în rolul principal.

Asistenta medicală-şefă Christina Hawthorne (Jada Pinkett Smith) care lucrează la Spitalul Richmond Trinity face faţă atât provocărilor meseriei cât şi fiicei sale adolescente pe care o creşte singură. Între slujbă şi familie, abia are timp pentru ea însăşi. Deşi îi este greu să se descurce, ştie că asta este datoria ei şi acest lucru face din ea o eroină.

n rolul principal, o veţi recunoaşte cu siguranţă pe actriţa, producătoarea, regizoarea şi filantropul Jada Pinkett Smith, soţia cunoscutului actor Will Smith. Ea caută mereu noi provocări în carieră, iar pe lângă faptul că joacă rolul principal din serialul Hawthorne, îl şi produce. Jada interpretează o asistentă medicală-şefă puternică şi iubitoare.

Christina Hawthorne este dura, dar grijulia soră medicală-şefă a spitalului Richmond Trinity Hospital. Ea e mândră că protejează interesele pacienţilor şi că-i salvează de capcanele birocraţiei tipice spitalelor. Activitatea din spital o face să-şi ignore fiica şi chiar pe sine însăşi – ea se chinuie să treacă, aşa cum trebuie, prin perioada de doliu cauzată de moartea soţului ei, dar munca nu-i permite acest lucru. Relaţia cu fiica ei adolescentă este adeseori complicată, mai ales când Christina pune pe primul loc spitalul. Cu toate astea, este o mamă iubitoare şi se descurcă cu problemele de familie.

Unul dintre doctorii din spital este Tom Wakefield, interpretat de Michael Vartan, care a devenit faimos pe plan internaţional cu rolul agentului Michael Vaughn jucat timp de 5 sezoane în serialul de mare succes Alias, difuzat şi la AXN. El este oncolog şi şef al secţiei de Chirurgie din spitalul Richmond Trinity. Este un medic puternic şi competent care evită riscurile. Se enervează atunci când alegerile îi sunt puse sub semnul întrebării – mai ales de către angajaţi. Doctorul Wakefield este apropiat de Christina, mai ales că el l-a tratat pe soţul ei bolnav de cancer, şi cei doi au o relaţie profesională bună, dar sunt şi prieteni. De asemenea, el se bazează pe ea în ceea ce priveşte legătura dintre sine şi echipa spitalului.

Celelalte persoanje principale sunt Ray (David Julian Hirsh), unul dintre puţinii asistenţi medicali din spital, ceea ce-i provoacă constante frustrări deoarece are senzaţia că nu e respectat nici de colegi, nici de pacienţi; Bobbie (Suleka Mathew), una dintre cele mai bune prietene ale Christinei şi, totodată, una din cele mai bune surori medicale; Candy (Christina Moore), o tânără asistentă cu mare succes în spital, şi Camille (Hannah Hodson), fiica Christinei, o adolescentă rebelă care a fost mai apropiată de tată, decât de mama ei. După moartea tatălui, Camille pare să-i poarte pică mamei şi face totul pentru a o enerva.

AXN va difuza din 27 octombrie, în premieră şi în exclusivitate, primul sezon din serialul Hawthorne. Acesta va putea fi urmărit în fiecare miercuri, de la ora 22:00.

Evenimente asemanatoare


Etichete: , , , , , ,

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP