Home » Archive

Articole in categoria Headline

Featured, Headline, Petreceri »

[30 Nov 2010 | No Comment | ]
La Multi Ani, Romania!

Hora Unirii
Hai sa dam mâna cu mâna
Cei cu inima româna,
Sa-nvârtim hora fratiei
Pe pamântul României!
Iarba rea din holde piara!
Piara dusmania-n tara!
Între noi sa nu mai fie
Decât flori si omenie!

Featured, Headline, IT & C & Tech »

[26 Nov 2010 | No Comment | ]
Opera a lansat noua versiune a browserului sau pentru Symbian: Mobile 10.1

Opera a lansat versiunea finala a browserului Opera Mobile pentru Symbian 10.1 / Series 60, cu un JavaScript cu performante sporite si o experienţă de navigare mult mai rapidă.
Viteza din testele de la conferinta de presa arata că Opera Mobile 10.1 este de nouă ori mai rapid decat Opera Mobile 10.0 la testul SunSpider JavaScript.
De asemenea, in Opera Mobile 10.1 usu face debutul suportul pentru Geolocation, cu care poti sa adaugi pe harta locul unde te afli.

Headline, Social »

[24 Nov 2010 | No Comment | ]
Mos Craciun Exista @ O campanie umanitara pentru copii orfani

În perioada 25 noiembrie – 16 decembrie Old City Lipscani Beer Garden, Benetone Band şi alţi parteneri, au demarat o campanie umanitară pentru ajutorarea copiilor dintr-un orfelinat Bucurestean.
Campania se numeşte “Moş Crăciun Există” şi are ca scop colectarea de donaţii, sub orice forma, pentru a ajuta copii orfani să simtă spiritul sărbătorilor de iarnă.Fiecare locaţie parteneră va găzdui câte un recipient pentru colectarea de fonduri, iar Old City Lipscani Beer Garden, situat pe str. Lipscani, Nr.45, va reprezenta centrul de colectare pentru jucării, hăinuţe, dulciuri şi orice alte obiecte ce …

Featured, Headline, Piese De Teatru »

[30 Sep 2010 | No Comment | ]
Spectacolul NOI deschide stagiunea Companiei “PASSE-PARTOUT Dan Puric”

Spectacole de succes din stagiunea trecuta, dar si premiere vor intra in scena odata cu deschiderea stagiunii 2010-2011. Incepand din 10 Octombrie, Compania de teatru “Passe-Partout”, condusa de maestrul Dan Puric, va ridica cortina.
Va asteptam Duminica, 10 Octombrie, la Sala Rapsodia, sa vizionati spectacolul “NOI” o producţie de tip commedia dell’arte, în care 23 de oameni sunt în acelaşi timp actori, regizori, scenografi şi coregrafi.

Featured, Headline, IT & C & Tech »

[16 Aug 2010 | No Comment | ]
Au inceput inscrierile la Webstock Awards 2010

Gala Webstock Awards va completa Conferintele Webstock, un eveniment marca Evensys, organizat in parteneriat cu Vodafone Romania, ce va cuprinde o serie de conferinte si workshop-uri pe teme de social media. Sponsorii evenimentului sunt LG si Petrom.
Ca si la editiile anterioare, Premiile Webstock 2010 se vor desfasura pe parcursul a doua etape: preselectia si jurizarea finala. Preselectia va fi facuta de organizator si va viza in primul rand incadrarea corecta a proiectelor propuse si verificarea fiselor de inscriere. Jurizarea efectiva va reveni unui grup format din specialisti in online, consultanti …


Gazduire Web by ETP