Home » IT & C & Tech

Aplicatiile pentru Windows Phone 7: ieftine si cele mai multe sunt jocuri

27 November 2010 No Comment
Share

Conform unui studiu realizat de Distimo, a constatat că WP7 are cele mai ieftine aplicatii la o medie de 1.95 / aplicatie. Ei au mai arătat că există o tendinţă puternică faţă de jocuri, care este în contrast puternic cu gama de aplicaii Windows Mobile cu care am fost obisnuiti.

Comparativ cu costul unei aplicatii Windows Phone 7 Telefon una Apple are un cost mediu de 4 dolari.

Acest lucru poate sa incurajeze vânzarea sistemului de operare WP7, având în vedere în special contrastul cu vechiul Windows Mobile, ale căror aplicaţii au un cost mediu de 6.27 dolari. Pe locul imediat urmator sunt aplicaitile Palm, ale căror cost o mediu este de aproximativ 2.30 dolari fiecare.

Pe langa costul aplicatiilor redus acest nou sistem de operare mobil a cunoscut un succes puternic pentru dezvoltatorii de jocuri pentru WP7.

Pe WP7 in top 3 gasim 3 jocuri: Bejeweled LIVE, Need for Speed Undercover, si Flight Control.

Aceasta reflectă tendinţă generala a aplicatiilor mobile, la fel ca si pe platforma aplicatiilor Apple unde in topul este dominicat de doua jocuri: Angry Birds şi Cut the Rope.

Noul WP7 este o noua orientare a Microsoft, fata de versiunile precedente Windows Mobile care nu a fost foarte propice pentru dezvoltarea de jocuri.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP