Home » Featured, Headline, IT & C & Tech

Au inceput inscrierile la Webstock Awards 2010

16 August 2010 No Comment
Share

Gala Webstock Awards va completa Conferintele Webstock, un eveniment marca Evensys, organizat in parteneriat cu Vodafone Romania, ce va cuprinde o serie de conferinte si workshop-uri pe teme de social media. Sponsorii evenimentului sunt LG si Petrom.

Ca si la editiile anterioare, Premiile Webstock 2010 se vor desfasura pe parcursul a doua etape: preselectia si jurizarea finala. Preselectia va fi facuta de organizator si va viza in primul rand incadrarea corecta a proiectelor propuse si verificarea fiselor de inscriere. Jurizarea efectiva va reveni unui grup format din specialisti in online, consultanti in comunicare si cunoscuti antreprenori locali.

Pe 16 septembrie 2010, hotelul Radisson Blu va gazdui cea de-a treia editie Webstock Awards, o competitie ce isi propune sa premieze cele mai bune si inedite proiecte din mediul online local derulate in ultima perioada si dezvoltate in Romania.

Participarea la competitie este gratuita, iar toti cei interesati se pot inscrie in perioada 16 august – 5 septembrie 2010, la adresa awards@evensys.ro.

Proiectele inscrise trebuie sa se incadreze intr-una din cele 12 categorii disponibile in cadrul competitiei – Publishing, Utility, Viral, Social Networking, User Generated Content, Video & Audio, Blogging Campaigns, Microblogging Projects, Facebook Fan Pages, Facebook Applications, Special projects si “Others”.

Etapa de preselectie se va desfasura intre 5 si 7 septembrie, iar jurizarea finala va avea loc in perioada 7-13 septembrie. Toate proiectele finaliste, inscrise in faza finala de concurs vor fi anuntate pe pagina oficiala a evenimentului Webstock.

In alegerea proiectelor castigatoare vor fi luate in calcul criterii precum originalitatea, design-ul, structura, navigabilitatea si functionalitatea, relevanta si interactivitatea.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP