Home » IT & C & Tech

Bear Grylls va lansa o aplicatie de supravieţuire pentru iPhone

27 November 2010 No Comment
Share

Britanicul Bear Grylls, gazda unor showuri de aventură, va lansa în curând o aplicatie pentru iPhone, care va invata utilizatorii cum să supravieţuiască intr-un mediu ostil.

Grylls, care a încheiat un parteneriat cu publisher independent de jocuri Chillingo, compania din spatele jocului hit “Angry Birds”, a spus că va reduce la abilităţile sale de supravieţuire în aer liber într-un singur si simplu ghid de utilizare, folosind fotografii, videoclipuri, concursuri, citate, ilustraţii şi instrumente interactive.

Bear Grylls“Scopul a fost sa combin frumos cu cele mai bune si cele mai multe funcţionale aspecte din emisiuni TV, din cărţile mele într-un manual de instrucţiuni interactiv cu o trusa de scule mobile intr-un singur loc”, a spus Grylls.

“Sunt atât de încântat că printr-o simpla aplicatie pot împărtăşi acum, toate abilităţile mele în aer liber şi de supravieţuire pe care le-am învăţat cand am fost cu forţele speciale britanice, prin Everest, în Legiunea străină franceză, ccercetasi, şi nenumărate expediţii în sălbăticie”.

Chillingo, care a fost achiziţionată de Electronics Arts luna trecuta, recent, a câştigat “Best Games Company” la Mobile Entertainment Awards.

“Suntem foarte încântaţi să aducem această distracţie instructiva si unica pentru iPhone şi iPod touch cu experienta, pasiunea si actiunile lui Bear pentru fanii din întreaga lume si care sunt dornici de a face rost de aceasta aplicatie”, a declarat Chris Byatte, general manager la Chillingo . “Supravieturile şi explorarea in aer liber nu vor mai finiciodată la fel.”

Compania nu a oferit inca o data de lansare, dar a spus ca aplicatia se va numi “Bear Grylls: The Essentials Bear” si o sa fie disponibila in curand pe Apple’s App Store.

Evenimente asemanatoare


Etichete: , ,

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP