Home » IT & C & Tech

Kaspersky Internet Security 2011, punctaj maxim la testele realizate de Anti-Malware Test Lab

19 October 2010 No Comment
Share

Kaspersky Internet Security 2011, suita de securitate completa pentru utilizatori individuali, a primit premiul Platinum Self-Protection Award din partea portalului web IT Anti-Malware Test Lab.

In luna septembrie, Anti-Malware Test Lab a derulat o serie de teste cu 20 dintre cele mai importante solutii de securitate pentru utilizatori individuali, Kaspersky Internet Security 2011 obtinand un scor maxim de 100 de puncte. In urma acestei performante, specialistii IT i-au acordat distinctia Platinum.

Testele s-au desfasurat pe computere cu sisteme de operare Windows XP SP3 si Windows 7, produsele antivirus fiind evaluate folosind instrumente special create pentru a imita o gama larga de atacuri cibernetice, inclusiv modificarea unor fisiere si registri de sistem cu diferite permisiuni, modificarea/eliminarea de module, procese si coduri, stergerea bazelor de date cu semnaturi antivirus, precum si schimbari in structura unor drivere software. Fiecare sistem de operare a fost supus unui numar de 38 de astfel de scenarii.

Atacurile informatice care tintesc sistemele de operare ale computerelor reprezinta o practica obisnuita pentru infractorii cibernetici, atunci cand se incearca accesarea de informatii personale, spune Dmitry Ustyuzhanin, Head of Markting divizia Business si Consumer a Kaspersky Lab. In acest conext, inca din primii ani de dezvoltare a produselor Kaspersky Lab ne-am concentrat atentia si eforturile pe capacitatea solutiilor de securitate de a se proteja pe sine impotriva programelor periculoase. Apreciem faptul ca eforturile noastre au fost rasplatite prin distinctia Platinum Self-Protection Award acordata de Anti-Malware Test Lab solutiei Kaspersky Internet Security 2011. Aceasta reprezinta o recunoastere a nivelului superior de protectie pe care suita noastra il ofera utilizatorilor, completeaza acesta.

Kaspersky Internet Security 2011 si Kaspersky Anti-Virus 2011 s-au lansat in Romania in luna septembrie, fiind cele mai noi suite de securitate pentru segmentul consumer. Acestea protejeaza utilizatorii in timpul navigarii online, izoleaza orice resurse Internet potential periculoase si ofera un mediu de lucru digital curat, sigur si fara amenintari sau intruziuni nedorite. Toate acestea sunt realizate fara a limita gama de activitati pe care utilizatorii le au la dispozitie. Din contra, solutiile asigura protectie pentru toate tipurile de date si comunicatii si nu necesita interventii constante din partea utilizatorilor pentru a putea functiona eficient.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP