Home » IT & C & Tech

Kaspersky Lab Romania isi lanseaza pagina de Facebook

19 July 2010 No Comment
Share

Kaspersky Lab Romania isi lanseaza pagina de Facebook www.facebook.com in cadrul evenimentului Connect | fb, prima conferinta despre retele sociale transmisa live pe Internet. Prin aceasta pagina, creata cu sprijinul agentiei de marketing online Metromind, Kaspersky Lab isi propune sa se apropie mai mult de comunitatea online si sa ofere sprijin si sfaturi utilizatorilor, pentru o viata digitala lipsita de grija atacurilor cibernetice.

Lansarea paginii de Facebook a Kaspersky Lab Romania vine dupa aproximativ un an de la deschiderea contului de Twitter, @kasperskyRO, precum si a blog-ului www.kaspersky.ro
“Peste 7% dintre romani utilizeaza Facebook pentru a interactiona cu prietenii si a impartasi momente importante din viata lor”, spune Teodor Cimpoesu, Managing Director Kaspersky Lab Romania si Bulgaria. “Vrem sa fim aproape de acesti utilizatori, sa tragem semnale de alarma asupra pericolelor care ne pandesc la tot pasul pe retelele sociale, si nu numai. Proverbul spune ca “prietenii la nevoie se cunosc”, iar pe Facebook dorim sa ne imprietenim cu multe persoane. KasperskyRO vrea sa fie un prieten de incredere pentru orice are nevoie de un sfat pe teme de securitate informatica”, completeaza acesta.

“Experienta noastra in dezvoltarea de proiecte online a reprezentat un factor important in parteneriatul incheiat intre Metromind si Kaspersky Lab Romania”, spune Gabriel Nedelea, Managing Director Metromind. “Facebook este platforma sociala a momentului, iar proiectul KasperskyRO deschide noi oportunitati de comunicare si interactiune cu utilizatorii”, incheie Nedelea.
Pe pagina de Facebook a Kaspersky Lab Romania puteti gasi fotografii de la evenimentele organizate, precum si cele la care expertii in securitate ai companiei au participat. Periodic, vor fi organizate concursuri la care se pot inscrie toti utilizatorii care folosesc aceasta retea de socializare online. Chiar in momentul de fata, pe www.facebook.com se desfasoara un concurs la care participantii pot castiga licente Kaspersky PURE.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP