Home » IT & C & Tech

In premiera in Romania, Vodafone lanseaza LG E900 Optimus 7

21 October 2010 No Comment
Share

LG Optimus 7Vodafone lanseaza, in premiera in Romania, LG E900 Optimus 7, primul telefon de pe piata locala ce functioneaza cu noul sistem de operare dezvoltat de Microsoft, Windows Phone 7.

„Vodafone isi imbogateste portofoliul cu LG E900 Optimus 7, un smartphone care imbina cele mai noi tehnologii si o experienta multimedia completa, cu accesul rapid la Intenetul mobil. Telefonul este disponibil impreuna cu pachete flexibile de voce si Internet pe mobil cu pana la 1 GB trafic inclus, atat pentru clientii individuali cat si pentru companii”, a declarat Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Vodafone Romania.

LG E900 Optimus 7 este un telefon compatibil HSDPA si permite utilizatorilor sa acceseze Internetul la viteze de pana la 7,2 Mbps, clientii Vodafone beneficiind totodata de cea mai buna acoperire de date mobile, de 90% din populatia tarii.

Pana la sfarsitul acestei luni, telefonul va fi disponibil in magazinele Vodafone si ale partenerilor din tara, precum si in magazinul online, la www.vodafone.ro/shop, de la 129 Euro (TVA inclus), impreuna cu abonamentul Vodafone Complet 2000 si Internet pe mobil 1 GB. pana la 219 Euro, impreuna cu Vodafone Complet 800 si Internet pe mobil 1 GB, pentru contractele incheiate pe doi ani.

De asemenea, clientii companii beneficiaza de un pachete speciale, ce includ telefonul LG E900 Optimus 7 la preturi ce pornesc de la 129 euro, cu abonamentul Vodafone Talk 500 si Internet pe mobil 1 GB, pentru contractele incheiate pe doi ani.

“Ne bucuram sa lansam primul telefon Windows Phone 7 in Romania, impreuna cu partnerii nostri, Vodafone si LG. Microsoft este determinat sa ofere clientilor din Romania cele mai noi tehnologii si produse, iar Windows Phone 7 este cea mai recenta inovatie. Windows Phone 7 reprezinta un efort ambitios de a oferi un altfel de telefon – unul creat special pentru consumatorii din ce in ce mai sofisticati, care combina constant viata personala si cea profesionala. Windows Phone incorporeaza o gama larga de servicii Microsoft, pentru a crea o experienta complet diferita pe mobil: de la Windows Live, Bing, Zune si Internet Explorer, la Outlook si Office”, a declarat Michal Golebiewski, Business and Marketing Director, Microsoft Romania

“Suntem incantati sa oferim consumatorilor romani oportunitatea de a experimenta in premiera tehnologia noii generatii de telefoane inteligente. Optimus 7 va introduce consumatorii intr-o noua era a divertismentului si a comunicarii. Datorita interfetei extrem de intuitive si a noului sistem de operare, utilizatorii vor avea acces rapid la informatii. Functia Play To, disponibila doar pe telefoanele LG Optimus 7, oferă consumatorilor cea mai interesanta si facila experienta de transfer al fisierelor, iar prin ScanSearch utilizatorii vor fi conectati la o lume a informatiei in timp real.”, a declarat Roh Pan Ock, Presedinte, LG Electronics Romania.

Printre optiunile ce aduc un plus de atractivitate telefonului, functia Play-To permite accesarea imaginilor, videoclipurilor si fisierelor audio, prin orice dispozitiv compatibil DLNA. Astfel, spre exemplu, utilizatorul va putea asculta muzica de pe telefon, folosind propriul sistem audio, sau orice televizor compatibil.

Aplicatia ScanSearch foloseste noua tehnologie Augmented Reality, utilizatorul avand acces la informatiile relevante prin intrarea intr-o lume virtuala, construita prin imagini generate de calculator pentru a accentua perceptia asupra informatiei.

Noul telefon ofera clientilor o placuta experienta multimedia. LG E900 Optimus 7 are un ecran tactil capacitiv multitouch de 3,8”, WVGA, procesor de 1 GHz, camera foto de 5 MP cu autofocus, baterie de 1500 mAh, memorie 256 MB ROM si RAM 512 MB si GPS integrat. De asemenea, LG E900 Optimus 7 ofera utilizatorilor o experienta unica de navigare pe Internet, la viteze de pana la 7,2 Mbps in reteaua Vodafone.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP