Home » IT & C & Tech

Noi telefoane Dual SIM de la Samsung GT-E1252 şi GT-E2152

26 November 2010 No Comment
Share

Samsung Electronics Compania a adaugat in oferta sa doua noi telefoane mobile cu dualsim, modele realizate folosind tehnologia DuosLite – Samsung GT-E1252 şi Samsung GT-E2152.

Tehnologia DuosLite functioneaza in felul urmator: in standby ambele simuri sunt active dar in timpul unei convorbiri doar una singura.Acest lucru permite nu numai reducerea costulului telefonului, dar si marimea, greutatea cat si consumul de energie.

Modelele prezentate au un display color de 2 inch, Radio FM cu RDS. MOdelul GT-E1252 mai are implementat o platoforma SNS pentru comunicarea in retelele sociale si instant messenger. La modelul GT-E2152 gasim un mp3 player si o colectie de muzica inregistrata in memoria interna care poate sa fie de pana la 2GB.

Samsung GT-E2152 si Samsung GT-E1252 vin cu un puternic difuzor si “galagios” . Mai au inclus si o camera VGA. Ambele modele vin cu conectivitate USB si Bluetooth.

Printre soluţiile utile putem remarca serviciul de Mobile Tracker (E2152), care vă permite să blocaţi telefonul la o distanţă, precum şi servicii de mesaje SOS şi Fake Call (E1252). Toate modelele sunt echipate cu baterii puternice care pot să asigure o funcţionare continuă, chiar şi cu utilizarea activă a abelor SIMuri.

Fiind telefoane Dual SIM, veti avea un mai bun management asupra cheltuielilor cu telefon mobil intrucat va veti putea folosi de cele mai avantajoase planuri tarifare de la doi operatori mobili.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP