Home » Featured, Headline, IT & C & Tech

Opera a lansat noua versiune a browserului sau pentru Symbian: Mobile 10.1

26 November 2010 No Comment
Share

Opera a lansat versiunea finala a browserului Opera Mobile pentru Symbian 10.1 / Series 60, cu un JavaScript cu performante sporite si o experienţă de navigare mult mai rapidă.

Viteza din testele de la conferinta de presa arata că Opera Mobile 10.1 este de nouă ori mai rapid decat Opera Mobile 10.0 la testul SunSpider JavaScript.

De asemenea, in Opera Mobile 10.1 usu face debutul suportul pentru Geolocation, cu care poti sa adaugi pe harta locul unde te afli.

“Smartphone-urike puternice merită un browser la fel de puternic”, a declarat Lars Boilesen, CEO, Opera Software. El a mai a mai spus “Opera Mobile 10.1 astăzi aduce cea mai bună experienţă de navigare de telefonie mobilă la platforma celor mai populare smartphone-uri din lume”

Alte caracteristici de la Opera ar fi viteza de apelare rapida, tab-uri, Opera Link si manager de parole iti va reduce tastarea si timpul necesar si sa navighezi site-urile tale favorite.

Opera Mobile 10.1

Opera Mobile 10.1

Daca se intampla sa ai viteza redusa la nivigare intra in actiune compresia Opera Turbo. Aceasta te va ajuta cu suportul serverelor Opera sa reduci timpul de incarcare al pagini cat si costurile de trafic de date. Opera Turbo micsoreaza paginile web la mai putin de 20% decat erau ele initial.

Opera Mobile 10.1 este disponibil pentru smartphone-uri bazate pe Symbian ^ 3 , Symbian S60 3rd si 5th.

Opera Mobile ii puteti face download gratuit de la http://m.opera.com.

Poate va mai intereseaza


  Etichete: , , , , , , ,

  Leave your response!

  Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

  Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

  You can use these tags:
  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


  Gazduire Web by ETP