Home » IT & C & Tech

Orange lansează noile oferte Permis de Vacanţă şi Favourite Countries

30 June 2010 No Comment
Share

Pe 1 iulie, Orange lansează noi oferte pentru opţiunile Permis de Vacanţă şi Favourite Countries. De asemenea, Orange reduce tarifele standard pentru apelurile de voce, în conformitate cu prevederile Uniunii Europene.

Cu opţiunea Permis de Vacanţă, abonaţii Orange care călătoresc în roaming primesc 15 minute pentru convorbiri, 10 mesaje scrise şi 1 MB pentru internet mobil cu 5,21 euro (TVA inclus), pentru Uniunea Europeană, Elveţia şi Moldova. Orange aduce o noutate şi pentru abonaţii care călătoresc în afara spaţiului U.E. Astfel, pentru 5,21 euro în plus, aceştia pot folosi opţiunea şi în Croaţia, Turcia, SUA şi China.


Orange include mai multe beneficii în opţiunea Favourite Countries şi reduce taxa de opţiune cu 2 euro. Astfel, abonaţii Orange primesc acum 60 de minute pentru apeluri în roaming sau pentru apeluri internaţionale, în şi către ţara favorită, 10 mesaje scrise şi 1 MB pentru internet mobil, totul cu 12,4 euro (TVA inclus). Opţiunea Favourite Countries este disponibilă în ţările Uniunii Europene, Elveţia şi Moldova.

Ambele opţiuni sunt valabile timp de 30 de zile şi pot fi activate ori de câte ori clienţii doresc în decursul unei luni.

Totodată, în conformitate cu normele U.E, tarifele standard pentru convorbirile în roaming, în cadrul Uniunii Europene, scad până la 0,39 euro/minut (fără TVA) pentru apelurile efectuate şi 0,15 euro/minut (fără TVA) pentru apelurile primite. De asemenea, apelurile primite de clienţii Orange în Mesageria Vocală atunci când se află în roaming în U.E. devin gratuite, ascultarea acestora fiind taxată, ca până acum, cu tariful standard pentru efectuarea unui apel către România.

Tot de la 1 iulie, Orange activează automat serviciul Data Traffic Control pentru toţi clienţii săi, în conformitate cu prevederile Uniunii Europene. Astfel, la atingerea unui prag de consum de 12 MB, serviciile de date în roaming în Uniunea Europeană vor fi suspendate, cu excepţia situaţiilor în care clienţii au ales un prag de consum mai mare sau au anunţat că doresc să poată utiliza serviciile de date în roaming indiferent de consum. Serviciul Data Traffic Control oferă şi posibilitatea primirii notificărilor fără suspendarea serviciului. Astfel, clienţii care doresc să fie informaţi în legătura cu consumul lor, fără a li se suspenda serviciul de date în roaming, pot solicita primirea de notificări la atingerea pragul ales. Mai multe detalii sunt disponibile pe http://www.orange.ro/roaming/

“Prin noile oferte Permis de Vacanţă şi Favourite Countries punem la dispoziţia clienţilor noştri pachete complete pentru comunicarea în roaming: pe langă minute pentru convorbiri, opţiunile includ mesaje scrise şi trafic pentru internet pe mobil, la tarife foarte avantajoase. În plus, am creat oferte atractive şi pentru clienţii care călătoresc în afara spaţiului U.E. şi care doresc să păstreze legatura cu cei de acasă”, a declarat Irina Pană, Wholesale, International & Regulatory Affairs Manager.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP