Home » IT & C & Tech

PlayStation Phone nu va rula jocuri PSP

27 November 2010 No Comment
Share

Cele mai recente zvonuri despre Sony Ericsson PlayStation Phone este că nu va rula jocuri PSP şi nu va fi vandut sub logo-ul PlayStation. Telefonul care va rula pe un Android 2.3 va face parte de telefoane . Conform ultimelor date telefonu o sa fie lansat pe data de 9 decembrie.

Sony EricssonSony Ericsson a comunicat ca pregăteşte o linie intreaga de jocuri in exclusivitate dezvoltate de unii dintre cei mai buni parteneri Sony. Jocurile vor fi distribuite prin intermediul unui serviciu separat sau printr-o secţiune separata în Android Market. Jocurile vor fi exclusive şi compatibile numai cu acest telefon. Preţul mediu unui joc va fi conform unor zvonuri sub 10$ SUA.

Conform unui insider telefonul nu este nici de departe gata, probabil lansarea va avea loc la MWC in 2011 in luna februarie. Acesta a mai spus ca pretul o sa fie in jur de 500 $ SUA preţul si va veni la pachet cu 5 jocuri bonus.

Evenimente asemanatoare


Etichete: , , , ,

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP