Home » IT & C & Tech

Producatorul de jocuri EA a semnat un contract Facebook

3 November 2010 No Comment
Share

Electronic Arts a semnat un contract pe cinci ani cu Facebook prin care EA sa se poate folosi de creditele facebook ( Facebook Credits ) ca metoda unica de plata pentru jocurile sale din cadrul siteul de socializare.

In urma intelegerii dintre cele doua companii, EA va urma sa incaseze 70% si Facebook 30% din incasarile aplicatiilor EA.

“Jocurile au devenit cea mai populara categorie de aplicatii ale Facebook” a declarat Barry Cottle, senior vice president la EA Interactive. “Era un pas firesc pentru EA pentru a extinde legaturile cu Facebook.” a mai adaugat el.

Facebook a anuntat parteneriatul in cursul zilei de marti, fapt a dat un nou avant creditelor lor.

Facebook incearca in permanenta sa incheie diverse parteneriate, afaceri cu companiile de jocuri prin intermediul siteului lor de sociale acestea avand un foarte mare potential de venituri. Ei de asemenea prin aceste acorduri incearca sa pastreze companiile de jocuri in cadrul siteului lor.

Una dintre companiile de jocuri care folosesc ca platforma Facebook, Zynga, planuieste sa se mute de pe Facebook si sa-si porneasca o platforma de jocuri anul viitor.

In acest moment Zynga are si ea un acord cu Facebook tot pe 5 ani si tot in acealsi conditii de castig ( 70% Zynga, 30% Facebook )

Printre companiile cu care Facebook mai are acorduri similare se numara si Playdom, o companie Walt Disney si Crowdstar.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP