Home » Featured, IT & C & Tech

Windows Phone vine deja 3.000 dezvoltatori si de 15.000 de aplicatii

27 November 2010 No Comment
Share

Ca orice sistem de operare recent apărut, aplicaţii disponibile pentru el sunt destul de reduse ceea ce ne-ar duce cu gandul ca ar putea sa fie un mare minus. Se pare ca interesul cumpărătorilor şi mai ales al dezvoltatorilor pentru noul Windows Phone 7 a fost subestimat. Există deja peste 3000 de aplicati si 15.000 de dezvoltatori de software.

Conform unor zvonuri Microsoft ar fi oferit chiar si bani pentru dezvoltatorii care fac aplicaţii pentru Windows Phone 7 iar sumele nu au fost deloc mici.

urcareUn dezvoltator ar fi primit suma de 100.000 de dolari pentru a face un joc nou pentru Windows Phone 7. Desigur, nu toate cele 3.000 de aplicatii au fost dezvoltate astfel, dar banii pot fi motivat mulţi dezvoltatori mereu.

Cele 3000 de aplicatii sunt un bun punct de pornire, astfel încât cei care cumpara un telefon Windows Telefon 7 nu se poate plânge că nu au ce sa instaleze pe noul lor telefon. Dezvoltatorii mai au încă mult de lucru pentru a ajunge la sute de mii de aplicaţii disponibile pe alte sisteme de operare cum sunt in aceasta clipa pentru iPhone, Android sau Symbian.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP