Home » Archive

Articole in categoria Lansari

Lansari »

[30 Nov 2010 | One Comment | ]
10 TV @ Noul canal TV de la RDS&RCS

Postul de televiziune 10 TV o sa fie lansat pe 10 decembrie. O sa fie un Canal de televiziune de tip generalist stiri, filme si diverstisment.

Etichete: , ,

Lansari »

[13 Oct 2010 | No Comment | ]
Nikon COOLPIX S80, S1100pj si S5100 sunt disponibile in Romania

SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei si unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte ca aparatele foto Nikon COOLPIX S80, COOLPIX S1100pj si COOLPIX S5100 sunt disponibile incepand de astazi pe piata romaneasca.
Cele trei modele fac parte din seria Style, oferind utilizatorilor pe langa un design elegant si o serie de inovatii precum proiectorul incorporat sau ecranul OLED multi-tactil. Simplitatea utilizarii este o caracteristica definitorie a acestor aparate, ele adresandu-se mai ales celor care prefera o interfata intuitiva …

Lansari »

[29 Sep 2010 | No Comment | ]
TAGO MAGO MIX BISTRO

Sa asculti o portie de mancare, sa admiri un desert, sa rasfoiesti o bere nefiltrata.
Pe 1 octombrie, Tago Mago inaugureaza Mix Bistro. Un spatiu multi-senzorial, in care mancarea si arta contemporana stau la aceeasi masa, iar muzica fuzioneaza cu cartile, albumele si revistele. In plin haos bucurestean, localul degajeaza relaxare prin toti porii.

Lansari »

[21 Sep 2010 | No Comment | ]
Victoria – cel mai nou documentar original HBO in premiera pe 30 septembrie

Luna septembrie se încheie cu o premieră autohtonă de marcă la HBO: documentarul original Victoria, scris şi regizat de Adi Voicu şi Ana Vlad şi produs de Mandragora Films pentru HBO CE Original Programming, va putea fi urmărit la HBO joi, 30 septembrie 2010, începând cu ora 20:00.
Victoria, câştigătorul primei ediţii a secţiunii de documentar a Concursului Naţional de Scenarii din 2009, iniţiat de HBO şi realizat în parteneriat cu Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF), este cel de-al treilea documentar original HBO lansat anul acesta – după celelalte două …

Lansari »

[27 Jul 2010 | No Comment | ]
Ravisant lanseaza colectia pentru mirese I Do

Orice mireasa isi doreste sa fie impecabila in ziua nuntii, iar bijuteriile sunt un element important in crearea imaginii perfecte a acesteia. Ele trebuie alese in asa fel incat sa se potriveasca perfect rochiei de mireasa si sa reflecte personalitatea celei care le poarta.

Etichete: , ,

Gazduire Web by ETP