Home » Lansari

10 TV @ Noul canal TV de la RDS&RCS

30 November 2010 One Comment
Share

Postul de televiziune 10 TV o sa fie lansat pe 10 decembrie. O sa fie un Canal de televiziune de tip generalist stiri, filme si diverstisment.

rcs rds

rcs rds

Conform rotld.ro domeniul 10tv.ro este deja luat numai ca cel putin aparent acesta nu apartine RCS&RDS ci altei firme. Datorita politicii rotld nu voi putea publica numele firmei dar puteti sa verificati si voi accesand siteul rotld.ro si cautand dupa “10tv.ro”.

In conducerea televiziunii va fi si Radu Moraru recent plecat de la B1TV unde in seara aceasta va prezenta ultima editie din emsiunea “Nasul”. Investitiile in noua televiziune se vor ridica in timp la 10 milioane de euro, cu un starup intial de 1.2 milioane eure.

“Ne dorim să fim o televiziune care să unească oamenii, să iubească viaţa şi în care ştirile să nu fie nici de stânga, nici de dreapta, să fie ştiri. Este un produs pentru următorii zece ani de zile”, a declarat Radu Moraru despre noua televiziune.

Nu va lipsi emisiunea Nasul cat si emisiunile matinale care probabil vor concura cu emsiunile similare de la Antena 1 ( Razvan si Dani ) si Stirile ProTV de dimineata. In prima luna de functionare canalul va emite fara pauze de publicitate iar in primele doua luni emisiunile vor fi dedicate sarbatorilor de iarna. Conform dosarului depus la CNA, la inceput 10 TV nu va avea emisiuni de ştir), dar pot să apară informaţii cu această conotaţie în talk-show-urile difuzate pe post.

Poate va mai intereseaza


  Etichete: , ,

  One Comment »

  • ghita said:

   astept cu nerabdare acest nou program de tv.asa cum asteptam la b1 sa inceapa ,,nasul,,dealtfel si noua emisiune nasul in varianta noua

  Leave your response!

  Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

  Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

  You can use these tags:
  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


  Gazduire Web by ETP