Home » Lansari

“Arts Concept Cafe” o cafenea de 50.000 Euro in inima Cotroceniului!

29 June 2010 No Comment
Share

Joi, 17 iunie 2010 s-a lansat in Cotroceni, str Dr. Turnescu, nr 1, un nou concept de cafenea “Arts Concept Cafe”. Desi piata cafenelelor din Bucuresti este extrem de competitiva, noua cafenea va oferi bucurestenilor o alternativa la oferta existenta. Clientii “Arts Concept Cafe” vor trai o experienta diferita intr-o atmosfera cu iz interbelic unde vor intra in contact cu arta in diferitele sale forme: muzica clasica, expozitii de pictura si fotografie, graffiti sau mini spectacole de balet.

“M-am hotarat sa investesc intr-o astfel de cafenea din pasiune. Nu ma imaginez facand un business de asemenea anvergura fara sa fiu implicata sufleteste suta la suta. Un alt motiv a fost acela ca nu am gasit in Bucuresti un loc intim in care sa ma pot intalni cu prietenii la o cafea si, in acelasi timp sa ma bucur de o ambienta placuta si servicii impecabile. Nu mi-am dorit o locatie in zonele in voga ale Bucurestiului si nici la bulevard. In alegerea mea am avut criterii stricte: vila interbelica cu arhitectura frumoasa si zona linistita, cat mai ferita de traficul din Bucuresti,” declara Raluca Nicoara, proprietar “Arts Concept Cafe”.

Investitia in “Arts Concept Cafe” se ridica la 50.000 euro. Proprietara prevede ca aceasta sa fie amortizata in maxim 2 ani. In prezent cafeneaua dispune de 64 de locuri in interior si 110 locuri pe terasa amenajata.

“Arts Concept Cafe trebuie sa devina locul unde clientii sa aiba parte de experiente deosebite cum ar fi: café concerts, expozitii de pictura, fotografie si sculptura, lansari de carte si mese rotunde.

Raluca Nicoara este o tanara antreprenoare de 26 de ani care a intrat in afaceri in 2008 cand a adus in piata din Romania prima spalatorie auto la domiciuliu – Blinkwash.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP