Home » Lansari

Ravisant lanseaza colectia pentru mirese I Do

27 July 2010 No Comment
Share

Orice mireasa isi doreste sa fie impecabila in ziua nuntii, iar bijuteriile sunt un element important in crearea imaginii perfecte a acesteia. Ele trebuie alese in asa fel incat sa se potriveasca perfect rochiei de mireasa si sa reflecte personalitatea celei care le poarta.

Colectia 2010 de bijuterii destinate mireselor se remarca prin aerul elegant, aristocratic, si prin design-ul divers, potrivit fiecarei fizionomii si cuprinde atat game accesibile cat si game de lux de coliere, cercei si bratari din perle si cristale swarovski.

Printre modelele cele mai populare se afla nelipsitele seturi de perle albe care dau o nota de eleganta, finete si puritate si se potrivesc cel mai bine la o rochie de mireasa clasica sau sofisticata.

In intampinarea sezonului nuntilor, magazinul online de bijuterii din argint si cristale swarovski, Ravisant.ro lanseaza o noua colectie dedicata exclusiv mireselor.

De asemenea, colectia de mirese Ravisant cuprinde si diverse game de bijuterii din cristale swarovski, de la simple pandante de cristal, pina la seturi incantatoare in stil printesa.

Bijuteriile din colectia I do sunt unicate sau manufacturate in serii mici, majoritatea putand fi personalizate de client alegand variatii de materiale, dimensiuni sau culori care fac posibila crearea unei noi bijuterii foarte aproape de cea initiala, dar care ne fac sa ne simtim speciali si unici.

Poate va mai intereseaza


  Etichete: , ,

  Leave your response!

  Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

  Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

  You can use these tags:
  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


  Gazduire Web by ETP