Home » Lansari

Se lanseaza un nou clubnight in capitala – BASICS

26 May 2010 No Comment
Share

Iubitorii de muzica electronica de nisa sau de avantgarda vor avea un subiect de discutie saptamana aceasta. BASE Cafe & Terrace din Str. Sepcari 22 va deveni de doua ori pe luna gazda unui clubnight cat se poate de fresh – BASICS concentrat integral pe ramuri ale Techno / House / UK Garage / UK Funky / Experimental sau Post-Dubstep. Genuri muzicale fresh, sau considerate de critici ca FACT Mag, XLR8R sau Pitchfork Media, genuri muzicale “de avantgarda” isi vor gasi reprezentarea in cadrul BASICS.

Directia clubnight-ului si obiectivele sale sunt explicate pe larg mai jos:

BASICS in music: Genuri muzicale fresh, de nisa sau avantgarda, fara o reprezentare la nivel larg sau crowd-uri numeroase in Romania. Ramuri Techno / House / Experimental / Garage / UK Funky / Post-Dubstep si lista poate continua.

BASICS in space: Spatiul constant de desfasurare va fi asigurat de cafeneaua (si terasa – pe timp de vara) BASE din centrul istoric al capitalei – Str. Sepcari 22 (in spatele Hanului lui Manuc / parter BASE Shop / fostul club Jukebox). Capacitate cafenea – aproximativ 100 de persoane.

BASICS in time: Frecventa evenimentelor din cadrul clubnight-ului va fi de o editie pe weekend la 2-4 saptamani. Evenimentele vor incepe la ora 23:00 si se vor incheia la ultimul(ii) client(i).

BASICS in artists: Seria va avea ca invitati unul sau doi DJ / producatori / artisti / performeri la fiecare editie carora li se vor alatura rezidentii clubnight-ului. Oamenii pe care ii veti vedea la pupitru in cadrul seriei va asiguram ca au ceva de spus in materie de muzica. Mai multe veti vedea si intelege la fata locului.

BASICS in people: BASICS nu are nici-o legatura cu nici-un alt aspect al fenomenului de clubbing inafara de muzica si ne asteptam ca si motivele pentru care luati parte la evenimentele in cauza sa fie de aceeasi natura. Intrarea va fi libera la marea majoritate a evenimentelor sub titulatura BASICS. Daca ai peste 18 ani te asteptam la party. Daca ai sub 18 ani poti veni insotit de un adult insa nu iti vom vinde alcool si produse din tutun.

BASICS in vibe: Ne place muzica. Va place muzica. Iar la BASICS ne manifestam ca atare. Daca iti place ce auzi te invitam sa dansezi, fluieri, strigi sau aplauzi pe dancefloor-ul amenajat in cafenea. Daca iti place ce auzi insa nu esti o fire care se exteriorizeaza avem pentru tine terasa si locuri in cafenea unde poti sta jos la o poveste.
Vrem totusi sa iti aducem aminte capacitatea indoor de 100 de persoane si cu totii stim ca petrecerile cu astfel de crowd intr-o atmosfera cum e cea de la BASE sunt mereu cele mai faine.

Pilotul acestei serii a avut loc pe data de 7 Mai in aceeasi locatie alaturi de Alecsnside (Projektill.ro) in postura de invitat special. – http://i43.tinypic.com/scxoi9.jpg

Pe data de 29 Mai va avea loc prima editie a clubnight-ului, incepand cu ora 23:00, editie ce il va avea in postura de invitat special pe Alexandru Jijian (Mango Booking) alaturi de gazda seriei Tone (Hey! Events, Dubstep.ro). – http://i49.tinypic.com/300h4s4.jpg

Iar acesta este doar inceputul.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP