Home » LifeStyle

30 de concurente o singura coroana!

5 July 2010 No Comment
Share

Duminca, 27 iunie 2010 Organizatia Miss Universe Romania la Hotelul Residence Arc de Triomphe a anuntat cele 30 de finaliste ale competitiei din acest an.

Pe parcursul perioadei de selectionare s-au inscris pe site-ul oficial peste 2000 de candidate din toate regiunile tarii. In cele 3 zile ale semifinalei juriul de specialitate alcatuit din persoane cu experienta in domeniul modei, televiziunii, cinematografiei, dar si in alte domenii conexe industriei frumusetii au ales cele 30 de finaliste care se vor lupta pentru titlul suprem.

Candidatele care au intrunit toate calitatile fizice, intelectuale si morale, dar si critetiile impuse de regulamentul selectiei nationale sunt:

1 Andrada Fliundra, Brasov
2 Diana Monica Muntean, Timisoara
3 Simona Elena Lungu , Birlad
4 Sandra Apachitei, Bucuresti
5 Adelina Costea, Galati
6 Maria Golban, Bucuresti
7 Gemina Lavinia Ciuca, Sebes
8 Alina Mogos,Bucuresti
9 Alexandra Bursuc, Vaslui
10 Mihaela Luiza Briota,Slobozia
11 Catalina Gomoescu, Campina
12 Anca Eliza Plesca, Arad
13 Mihaela Chelariu, Brasov
14 Roxana Marilena Sandru, Constanta
15 Luiza Raluca Carlan, Tulcea
16 Roxana Ioana Paraschivoiu, Bucuresti
17 Maria Larisa Popa, Slatina
18 Beatrice Andreea Olaru, Botosani
19 Sorana Paula Pacurar, Bucuresti
20 Alexandra Cristescu, Brasov
21 Alexandra Catalina Filip, Buftea
22 Ana Maria Anghelescu, Braila
23 Andreea Cristina Munteanu, Galati
24 Oana Paveluc, Brasov
25 Livia Mirela Toparceanu, Bucuresti
26 Mocanu Anda-Elena , Brasov
27 Hanescu Irina, Bucuresti
28 Badarau Andreia, Husi
29 Balan Dorina, Bistrita
30 Bledea Maria, Sighetul-Marmatiei

“Spre deosebire de semifinala de anul trecut, am avut placuta surpriza sa constatam ca fetele sunt din ce in ce mai documentate cu privire la fenomenul Miss Universe. Deja inteleg ca acest concurs nu este doar o oportunitate de a te vedea cineva la televizor, ci implica si o maxima responsabilitate, aceea de a-ti reprezenta tara intr-o competitie internationala. Cele 30 de finaliste isi merita cu adevarat locurile in finala Miss Universe Romania 2010 si sper din tot sufletul sa nu avem parte de descalificari pe toata perioada cantonamentului.” a declarat Valentina Ionescu – prezentator si producator Miss Universe Romania 2010.

Criteriile care au stat la baza selectionarii finalistelor au fost: trasaturile fizice, atitudinea, dictia, spontaneitatea si creativitatea de care au data dovada la probele de machiaj, coafura, sedinta foto si interviu.

Cele 30 de aspirante la titlul Miss Universe Romania 2010, vor petrece 2 saptamani, in cantonament, la hotelul Residence Arc de Triomphe. In toata aeasta perioada vor avea un program foarte incarcat, care va contine sedinte foto, filmari zilnice, interviuri cu membrii juriului, probe de costume, repetitii, activitati ce au drept scop pregatirea candidatelor pentru marea finala, din data de 9 iulie 2010.

Publicul are posibilitatea de a vota finalista preferata incepand cu data de 3 iulie 2010, ora 8.00 dimineata, prin trimiterea de sms-uri cu numarul de concurs al favoritei, la numarul 1267, din orice retea nationala, cu tarif unic de 0,36 euro/SMS cu TVA inclus si la +88.216.900.554, din orice retea internatioala, cu tarif variabil in functie de tara din care se transmite mesajul. Voturile venite de la public se vor transforma in note si vor constitui al 13-lea membru in juriu.

Pe 6 iulie, in Sala Victoria a Hotelului Residence Arc de Triomphe, incepand cu ora 11.00 va avea loc o conferinta de presa, in cadrul careia vor fi prezentate oficial cele 30 de finaliste ale competitiei din acest an.

Finala concursului Miss Universe Romania 2010 va avea loc pe data de 9 iulie 2010, ora 21.20 si se va desfasura sub forma unui spectacol de gala care va fi transmis in direct, din Studioul Pangrati al Televiziunii Romane, pe TVR 1, TVR International si www.tvr.ro.

Miss Universe este un concurs de frumusete, anual, organizat de Miss Universe Organization, firma detinuta de Donald Trump din 1996 si in parteneriat cu NBC din 2003 cand au castigat drepturile de difuzare.

Concursul Miss Universe a fost difuzat prima oara in anul 1955 si a devenit unul dintre cele mai populare si mediatizate competitii de frumusete, din lume. In prezent titlul Miss Universe este detinut de Stefania Fernandez, din Venezuela.

In acest an cea de-a 59-a editie a prestigiosului concurs de frumusete Miss Universe va fi gazduita de Las Vegas. Pe data de 23 august, in incinta Mandalay Bay Resort, una dintre cele peste 80 de candidate la titlul suprem, va fi incoronata de Stefania Fernandez, Miss Universe 2009. Concursul va fi televizat live de NBC si Telemundo.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP