Home » LifeStyle

Copiii lui Jennifer Lopez, si-au facut debutul in modeling.

22 October 2010 No Comment
Share

Cu o asa mama frumoasa nu este nicio surpriză faptul că gemenii lui Jennifer Lopez, Max şi Ema sunt vedete în faţa aparatului de fotografiat.

Gemenii de doi ani şi jumătate de ani au devenit noile imagini ale Gucci la linia de îmbrăcăminte pentru copii si apar în reclame alături de mama lor celebra.

În imaginile lansat recent in urma sesiunii foto ce a avut loc la Malibu in California apar pe cei copii se joacă în nisip alaturi de mama lor.

Jennifer,in varsta de 41 ani, a vorbit revent despre experienta traita alaturi de copiii ei, pentru prima dată.

“Este prima dată când am lucrat cu copiii mei în acest fel, A fost o experienţă cu totul specială.”

“Am mai facut o sedinta foto cu ei cand aveau trei săptămâni, dar acum cand sunt de doi ani şi jumătate, este cu totul diferit.”

Ema deja o ia pe urmele mamei sale si da deja semne ale unei viitoare fashioniste atunci când preia din tinutele ei şi îi place să doarmă în rochia ei prinţesă pe cand Max ii place sa alerge prin casa dezbracat.

Noua gama Gucci se va lansa pe pe 20 noiembrie şi, în onoarea de lansarea internaţională, Gucci promitand 1 milion dolari pentru şcoli catre UNICEF pentru initiativele din Africa. Ei au donat, de asemenea, 50.000 de dolari pentru Institutul Maribel, condus de Jennifer.

Jennifer a recunoscut că ea şi soţul Marc Anthony au fost ezitat să implice copiii până sa intre pe mainile personale ale designerului Gucci, Frida Giannini, scopul fiind acela de a îmbunătăţi standardele de viaţă şi de educaţie pentru cei mai dezavantajaţi de copii din Africa

“Ca mamă, eu sunt mândra să fac parte in aceasta campanie pentru UNICEF”, a declarat Jennifer.

Evenimente asemanatoare


Etichete: ,

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP