Home » LifeStyle

Este oficial: Mariah Carey este insarcinata

29 October 2010 No Comment
Share

Ce s-a tot vorbit de cateva luni incoace, este in sfarsit confirmat: Mariah Carey a recunoscut ca este insarcinata.

“Da, am sunt insarcinata. Este adevarat” a declarat vineri, Maria Carey, acum in varsta de 41 ani. Ea a mai declarat “A fost un drum lung, asta si pentru faptul ca am incercat sa fim cat se poate de discreti si sa ne pastram intimitatea cat mai mult”

Sotul sau Nick Cannon in varsta de 30 ani a declarat si el in acelasi interviu despre vestea “absolut emotionala”: “Cel mai frumos cadou de pe planeta este un copil”

Mariah Carey care a avut acum doi ani un avort spontan, n-a vrut sa dezvaluie cand va naste. Ea doar a spus “Este inca prea devreme” si “Asteptarile sut mari”. Sotul sau care o sustine mereu a spus despre pierderea respectiva: “Ne-a intarit relatia foarte mult, ea s-a descurcat foarte bine”

Ştirea, desigur, nu a surprins pe cei care au urmarit miscarile cuplului si discutiile despre copii ale cuplului din ultimele câteva luni.

Zvonurile se inteteau din ce in ce mai mult cand cantareata a inceput sa prinda in dimensiuni din ce in ce mai mult în fiecare săptămână şi atât Cannon şi Carey vorbeau despre dorinţa lor de a avea copii.

În luna august, zvonurile au inceput sa se adevrereasca cand petrecand vacanta în Brazilia,cand Mariah Carey a purtat o rochie de gravida. Vedeta a declarat atunci ca este “superstiţioasa” despre sarcină şi a promis ca “La momentul potrivit, toată lumea va afla”

Acum ca zvonul s-a adeverit lumea-si va indrepta atentia asupra sexului copilului. Cei doi n-au spus inca asta, dar in cele din urma se va afla cand Mariah si Nick Cannon se vor apuca de decorat camera copilului.

Evenimente asemanatoare


Etichete: , ,

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP