Home » Muzica

Analizele genomului lui Ozzy Osbourne facute publice

27 October 2010 No Comment
Share

Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne

Cantaretul Ozzy Osbourne a fost supus unor teste pentru a se descoperi cum de se mai afla inca in viata, dupa atatia ani de consum de droguri si alcool.

Analizele au costat in total 40.000 de dolari si rezultatele sunt disponibile acum, dupa cele trei luni promise.

Doctorii au mai gasit o modificare in gena lui Ozzy care ii permite sa consume mai mult alcool decat majoritatea oamenilor.

Ozzy Osbourne este unul dintre putinii oameni din lume al carui genom este in totalitate analizat de oamenii de stiinta. Prin analiza unei mostre de sange, compania americana Knome spera sa inteleaga cum pot unii oameni duce o viata plina de excese, in timp ce altii nu.

Rezultatele spun ca Ozzy este de 6,13 ori mai predispus dependentei de alcool fata de o persoana obisnuita si de 1,31 ori mai predispus dependentei de cocaina.

Ozzy Osbourne a declarat: “Asta nu va fi o surpriza foarte mare pentru nevasta sau pentru diferite sectii de politie din jurul lumii”.

Solistul a glumit si despre victimele Vezuviului. “Daca vreun Obourne roman ar fi baut aproape cat obisnuiam eu sa beau, nici macar nu ar fi simtit lava. Ar fi putut sa mearga pe ea”.

Desi Ozzy nu mai bea, estimeaza totusi ca ar fi consumat alcool si droguri timp de 40 de ani.

Starul a supravietuit unui accident de bicicleta in 2003 in urma caruia si-a rupt gatul, iar acum cativa ani a fost diagnosticat cu un sindrom asemanator Parkinsonului.

In plus, artistului in varsta de 61 de ani i s-a spus de catre cercetatori ca este un descendent al unui Neanderthalian.

Sursa: RockFm

Poate va mai intereseaza


  Etichete: ,

  Leave your response!

  Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

  Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

  You can use these tags:
  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


  Gazduire Web by ETP