Home » Muzica

Fanii Take That au ramas fara bilete

29 October 2010 One Comment
Share

Mii de fani Take That au fost devastati din clipa in care n-au mai putut sa-si cumpere bilete la concertele trupei “Progress Live 2011 tour”

Dupa ce milioane de fani au accesat siteul in aceasta dimineata in speranta ca vor putea cumpara printre primii bilete la concert, majoritatea siteurilor care le vindeau s-au blocat si n-au mai putut procesa comenzile.

Imediat a venit si o declaraţie din partea grupului Take That care a cerut fanilor să continue să încerce sa cumpere bilete care sunt în prezent încă disponibile pentru a cumparare.

Din declaratia respectiva citam:

“Datorita cererii foarte mari si fara precedent, toti vanzatorii de bilete s-au luptat pentru a face fata tuturor cererilor de bilete la concertele Take That”

“Tehnologia actuala n-a fost capabila sa faca fata valului foarte mare de cereri pentru bilete, totusi toti comerciantii de bilete sunt increzatori ca vor face fata si vor rezolva cererile tuturor”

Cererea pentru bilete la concertul Take That, care au puse in vanzare la ora 9 (ora 11 in Romania) in aceasta dimineata a cauzat si probleme in retelele de telefonie, conform Ticketmaster.

The online retailer added in a statement: ‘Call volume is at least twice that of the Michael Jackson on sale last March. We are working to resolve the issues and we are confident that fans will be able to purchase tickets and we ask that they keep trying.’

Unul dintre siteurile de bilete a comunicat: “Cererea petru bilete este cel putin dubla fata de cererile pentru concertul lui Michael Jackson, Lucram pentru a rezolva situatia si suntem convinsi ca fanii isi vor putea achizitiona biletele”

Brithish Telecom a adaugat: În ciuda nivelului mare de cereri din această dimineaţă pentru biletele Take That, reţeaua de telefonie din Marea Britanie a făcut faţă cu bine volumul de apeluri primite, care a fost de 3-4 ori peste nivelul normal. Au fost introduse Unele restrictii de gestionare a traficului pentru a permite reţelei să facă faţă la un volum mare de apeluri, asa ca unii oameni pot avea unele dificultăţi la achizitionarea de biletele prin telefon”

Au fost de asemenea si avertismente din partea politiei care recomanda fanilor sa nu cumpere bilete de pe siteurile neautorizate sau neoficiale. Fanii riscand in acest fel sa cumpere bilete false. Mai mult decat atat, desi biletele inca sunt de vanzare pe canelele oficiale acestea deja au inceput sa fie vandute pe eBay. Doua bilete la concertul Take That au ajuns la uluitorul pret de 357 Lire respectiv 405 Lire dupa numai o ora de licitantie pe eBay.

Ultimul turneu Take That, Circus, a batut recordul in box office-ul din Marea Britanie cu peste 600,000 bilete vandute in mai putin de 5 ore in 2009 si a fost vazut de mai mult de 1 milion de persoane.

Trupa a pornit in 1990. in 1995 Robbie Williams a decis sa paraseasca Take That urmand o cariera solo.

In 1996, Take That s-a desfiintat, dar in 2005 s-a reunit avand in componenta pe Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald si Jason Orange si de atunci au lansat si doua albume.

Grupul deja are un succes deosebit cu noul lor single “The Flood”, care este considerat de catre toti fanii Take That cel mai bun cantec al lor din toate timpurile.

Take That – The Flood

Poate va mai intereseaza


  Etichete: ,

  One Comment »

  Leave your response!

  Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

  Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

  You can use these tags:
  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


  Gazduire Web by ETP