Home » Petreceri

Guess Who, Spike si Grasu XXL fac show la CLSD 2010

27 May 2010 No Comment
Share

Cupa Liceelor la StreetDance se anunta si anul acesta incendiara: 32 de trupe de liceeni se lupta la etapa pe Bucuresti, programata pentru 12 iunie, pentru a-si adjudeca locul in Finala Nationala de pe 13 iunie. Iar de show se vor ocupa, cu rime alese, Guess Who si Spike, care ridica publicul in picioare la etapa pe Bucuresti, in timp ce Grasu XXL va aduce o finala cu… greutate!

Esti licean? Esti innebunit dupa tot ce inseamna urban? Vrei sa-i vezi pe cei mai tari dansatori de street-dance ai tarii si sa-i auzi in concert pe trei dintre artistii “pe val” ai muzicii hip-hop autohtone? Atunci pe 12 si 13 iunie, ia-ti gasca si veniti la Jet Set Events Hall, incepand cu orele 12:00, pentru ca CLSD revine in Bucuresti!

Pe 12 iunie, Guess Who si Spike fac atmosfera alaturi de cele peste 30 de trupe de liceeni inscrise in competitie, promitand tuturor o dupa-amiaza in stil mare. Muzica buna, distractie si miscari ametitoare de dans… toate acestea sunt preludiul pentru mult-asteptata finala nationala!

“Ma bucur ca ii vom cunoaste pe liceeni din Bucuresti! Sigur va fi mare distractie sambata, la Cupa Liceelor, pentru ca le pregatim un concert de care sa-si aduca aminte”, promite Guess Who.

Pe 13 iunie, Grasu XXL va asteapta alaturi de ocupantii podiumurilor locale din Constanta, Bistrita, Galati, Brasov si Bucuresti la un spectacol de zile mari. Petrecerea continua in Piata Constitutiei, unde Alex Velea va da intalnire tinerilor la Summer Start Flash Mob.

Finala Nationala va incheia editia de anul acesta a Cupei Liceelor la Street Dance, reunind cei mai buni tineri dansatori din patru judete si Municipiul Bucuresti.

Sponsori: Hollywood Multiplex (www.hmultiplex.ro), LaserMaxx (www.lasermaxx.ro), Waterpark (www.waterpark.ro).

http://cupaliceelor.streetdance.ro

Poate va mai intereseaza


  Etichete: , , , , ,

  Leave your response!

  Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

  Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

  You can use these tags:
  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


  Gazduire Web by ETP