Home » Petreceri

Halloween @ ERA Park, 25-31 octombrie, Iasi

27 October 2010 No Comment
Share

ERA Shopping Park petrece weekend-ul de Halloween in cel mai autentic mod cu putinta, alaturi de celebrii membri ai familiei Adams. Toti iesenii vor putea vizita elementul inedit realizat pentru cei mici dar si cei mari: Casa Groazei si se vor putea imprieteni cu statuetele vii din galerie. Duminica, vizitatorii se vor bucura de un spectacol special pus in scena de trupe de la Palatul Copiilor si Grupul Insira-te, Margarite!. In plus, toata lumea va fi indulcita cu bomboanele oferite gratuit, de ajutoarele ERA.

De vineri si pana duminica in Galeriile Comerciale ERA isi vor face aparitia 2 personaje foarte cunoscute si indragite: 2 dintre membrii familiei Adams ce vor face deliciul vizitatorilor Sambata si duminica, intre orele 12:00 si 19:00 ei ii vor conduce pe cei mici in Casa Groazei, unde vor putea lua parte la o vizita cu surprize. De-a lungul celor doua zile vor fi de asemenea prezente in Galerie statuete vii care vor defila si vor face fotografii cu toti cei prezenti.

Vezi mai multe detalii in Iasi4u

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP