Home » Piese De Teatru

SYLVIA – o piesa contemporana despre drama unui triunghi amoros atipic

17 May 2010 No Comment
Share

Piesa de succes SYLVIA, programata initial pentru data de 19 mai, a fost reprogramata pentru data 27 a aceleiasi luni. Biletele anterior achizitionate raman valabile.

Piesa SYLVIA a fost jucata pentru prima data in 1995 la Manhattan Theatre Club si, datorita succesului extraordinar pe care l-a repurtat, la numai cateva luni de la premiera, a ajuns pe Broadway (John Houseman Theatre)! Piesa se joaca in continuare si azi, la 15 ani de la premiera.

Personajul SYLVIA a fost interpretat de Sarah Jessica Parker, prezenta in peste 150 de reprezentatii. Productia a primit nominalizari la Drama Desk Award pentru Cea mai buna piesa, Cea mai buna actrita (Sarah Jessica Parker) si Cele mai bune costume.

SYLVIA este scrisa de dramaturgul Albert Ramsdell Gurney, nascut in 1930 la New York. A absolvit cursurile de drama la Yale. A scris peste 45 de piese si librete de musical. Din 2006 este membru al Academiei Americane de Arte si Litere.

Comedia romantica Sylvia este regizata de cunoscutul Alexandra Jitea. In distributie se remarca in roluri de exceptie Andreea Sofron, Lucian Ghimisi, Luminita Erga, Mihai Marinescu, Ela Ionescu.

Organizatori: Asociatia Culturala TEOCTA si Kompas Events.

Biletele au preturi cuprinse intre 17 RON si 37 RON. Acestea pot fi achizitionate de la casa de bilete a Teatrului Nottara, Sala Palatului, magazinul Muzica, si on-line pe www.biletoo.ro, www.bilete.ro.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP