Home » Piese De Teatru

Teatru: Divortul de Aur @ 14 Octombrie

12 October 2010 No Comment
Share

Joi, 14 Octombrie 2010
Ora 19:00
Palatul National al Copiilor, Bucuresti

“Divorţul de aur” de Nae Cosmescu şi Sorin Petrescu, este un text scris special pentru protagoniştii spectacolului Tamara Buciuceanu şi Sorin Francu, o comedie cu morală, dar şi cu o tuşă amară. Regia este semnată de Nae Cosmescu.

Cu o sală plină, luminile rampei s-au aprins, lăsându-ne să urmărim povestea celor doi – Tarsiţa şi Spirache Piteşteanu. Ea, coristă, el, trombonist la Operetă.

Deşi s-au scurs cincizeci de ani de căsnicie, pe care urmează să şi-i serbeze, împreună cu prietenii, a doua zi, iubirea e încă prezentă şi se observă din tandreţea cu care îşi vorbesc, din reînnoirea jurămintelor pe care şi le-au făcut cu cincizeci de ani în urmă, din gesturile mărunte, din felul în care îşi spun “noapte bună”.

Apoi, urmează visul ei, al Tarsiţei.

Acest vis e, de fapt, ceea ce trăiesc mai toate cuplurile zi de zi: reproşuri, frustrări, adulter, frici, neîmpliniri, dorinţe. Toate, adunate în replici spumoase sau pline de profunzime şi chiar tristete.

Pe scurt, o poveste frumoasa, amuzanta despre realitatile vietii noastre, care cu siguranta va trezi multe întrebări celor prezenti in sala.

Biletele comandate pe www.bilete.ro se vor putea achita/ridica pana in data de Miercuri 13 Oct 2010, ora 19:00. Dupa aceasta data comenzile de bilete plasate pe www.bilete.ro si neachitate/neridicate se vor anula .

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP