Home » Social

Precizarile RATB privind blocajul de miercuri de pe linia tramvaiului 41

2 December 2010 No Comment
Share

Blocajul din traficul bucureştean înregistrat pe parcursul zilei de miercuri pe linia de tramvai 41 a fost provocat din cauza faptului că firele electrice nu au fost menţinute în stare de funcţionare (calde), a declarat joi directorul general al RATB, Adrian Criţ.

tramvaiul 41

tramvaiul 41

“Din păcate, nu s-au luat măsuri să nu se depună chiciură, adică la cel puţin o oră un tramvai să circule şi să menţină linia electrică în stare caldă”, a explicat şeful RATB. Doi directori din cadrul Regiei, cel de la exploatare şi cel de la exploatare transport electric, au fost suspendaţi din funcţii din această cauză.

Criţ a mai spus că a discutat cu primarul general pentru eliminarea unei alte cauze ce generează blocaje în trafic, şi anume cablurile abandonate. El a precizat că oamenii din subordine sunt pregătiţi să intervină, în cazul producerii poleiului, în staţiile de tramvai.

“Chiar în dimineaţa aceasta s-a înregistrat un eveniment pe strada Dr. Felix. A picat un cablu peste pantograf şi a trebuit să tractăm troleul în depoul de la Victoria”, a menţionat Criţ.

Precizările directorului general al RATB au fost făcute la comandamentul de iarnă, convocat de primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

Sursa: Rompres

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP