Home » Social

Ziua Internationala a Animalelor @ 3 Octombrie 2010

30 September 2010 No Comment
Share

Cu ocazia Zilei Internationale a Animalelor Complexul Rin-Tin-Tin va invita impreuna cu patrupedul dvs. la un eveniment organizat Duminica 3 octombrie 2010, ora 10, in Parcul Lacul Tei , langa restaurantul Anatolia, dedicat dragilor nostri prieteni patrupezi.

Evenimentul se va desfasura in aer liber pe marginea lacului pana la ora 16 si va vom incanta cu momente de dresaj canin. La dispozitia dvs. vor fi instructorii nostri gata sa va raspunda intrebarilor legate de nutritie, dresaj si psihologie canina.

Nu vor lipsi concursurile cu premii atat pentru patrupede cat si pentru stapanii acestora. Copii se vor antrena la desen, se vor indulci cu o bomboana si isi vor etala cunostiintele despre iubitul lor prieten.

Va asteptam cu mic si mare la distractie alaturi de prietenii nostrii patrupezi pentru a le arata cat de mult ii iubim , ii respectam si cat de mult le pretuim compania.

Complexul Rin-Tin-Tin a luat fiinta din dragostea pentru animale.

Servicii: pensiune canina si felina, dresaj canin, clinica veterinara, salon de cosmetica pentru animale, pet shop, studio foto-video.

Evenimente asemanatoare


Etichete: , ,

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP