Home » Sport

Amendă de 200 de euro pentru intrusul din finala Mondialului sud-african

13 July 2010 No Comment
Share

Suporterul spaniol care a pătruns pe terenul stadionului ‘Soccer City’ din Johannesburg înaintea finalei Cupei Mondiale de fotbal, a fost condamnat la plata unei amenzi de 2000 de ranzi (260 de dolari, 209 euro), a anunţat marţi cotidianul The Star.

Jaume Marquet Cot, care a încercat să dea un nou ‘look’ trofeului Cupei Mondiale, dorind să pună pe el o bonetă în culorile Spaniei, a fost găsit vinovat de tentativă de furt, luni seara, de către un tribunal excepţional.

Suporterul în cauză, cunoscut sub denumirea de ‘Jimmy Jump’, este un veteran în ce priveşte perturbarea unor evenimente importante, aventurile sale fiind povestite în detaliu pe site-ul www.jimmyjump.com.

‘El a încercat să pună o bonetă pe trofeu, nu să-l fure. A făcut acest lucru pentru promovarea libertăţii’, a explicat un prieten de-al său. AGERPRES (Vlad Constantinescu)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP