Home » Sport

Antrenament cu porţile închise pentru Spania, fără Albiol

6 July 2010 No Comment
Share

Selecţionata Spaniei s-a antrenat cu porţile închise luni, la două zile după meciul cu Paraguay, în vederea semifinalei cu Germania din cadrul Cupei Mondiale de fotbal 2010.

Cu excepţia fundaşului Raul Albiol, în continuare accidentat, jucătorii selecţionatei ‘la Roja’ s-au antrenat normal pe terenul universităţii din Potchefstroom unde îşi au instalat cartierul general de la debutul competiţiei, conform Federaţiei spaniole.

Albiol, care suferă de o întindere musculară care îi afectează ligamentele de la glezna dreaptă, a efectuat exerciţii de recuperare cu balonul. Fundaşul clubului Real Madrid s-a accidentat la un antrenamentul efectuat pe 26 iunie, având şanse minime să fie recuperat până la finalul Cupei Mondiale.

Marţi, delegaţia spaniolă va călători la Durban, unde miercuri va întâlni Germania pentru un loc în finala Mondialului. AGERPRES (Vlad Constantinescu)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP