Home » Sport

Blatter – Africa a demonstrat că poate organiza un Mondial

13 July 2010 No Comment
Share

Preşedintele Federaţiei internaţionale de fotbal, Joseph Blatter, a estimat luni, la Johannesburg, în conferinţa de presă de încheiere a Mondialului-2010, că ”Africa a demonstrat că poate organiza un astfel de eveniment”.

”Africa a meritat complimentele noastre: ea a demonstrat că poate organiza un astfel de eveniment, a fost vorba de încredere, iar noi am crezut şi ei s-au descurcat foarte bine”, a spus Blatter a doua zi după finala primei Cupe Mondiale organizate în Africa (câştigată de Spania în faţa Olandei cu 1-0 după prelungiri).

Blatter a adresat de asemenea ”un imens compliment Africii de Sud, poporului sud-african, guvernului pentru garanţiile aduse şi comitetului local de organizare (LOC), domnilor Irvine Khoza şi Danny Jordaan, responsabililor cu securitatea, şi formidabilei ospitalităţi oferite de oamenii din Africa de Sud”.

”Beneficiile (Mondialului) şi complimentele merg către Africa de Sud, nu către FIFA”, a conchis Blatter.

În bilanţul organizării, transporturile au pus unele probleme în timpul turneului, dar nu au existat grave probleme de insecuritate (în ciuda violenţei înregistrate în această ţară), care era principalul subiect de nelinişte înaintea Mondialului-2010 (11 iunie-11 iulie). AGERPRES (Teodora Oprea)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP