Home » Sport

Brazilia s-a întors acasă după eliminarea de la Cupa Mondială

5 July 2010 No Comment
Share

Reprezentativa de fotbal a Braziliei a revenit duminică acasă, având parte de o primire prietenoasă din partea fanilor, în ciuda eliminării surprinzătoare în sferturile de finală Cupei Mondiale 2010, singurul contestat fiind mijlocaşul Felipe Melo, ‘eroul negativ’ al Selecao în meciul cu Olanda (1-2).


Avionul care venea din Africa de Sud a aterizat prima oară la Rio de Janeiro, unde mai mulţi jucători, printre care portarul Julio Cesar şi fundaşul Juan fost fost aplaudaţi călduros. Julio Cesar a început să plângă în momentul în care a fost îmbrăţişat de mama sa, precizează AP, recepţionată de Agerpres.

Felipe Melo a fost destul de nervos după ce unii dintre fani i-au adresat insulte şi i-au cerut ‘să plece acasă’. Jucătorul a urcat repede în maşina tatălui său şi a părăsit aeroportul. Mijlocaşul a fost principalul vinovat la golul egalizator marcat de olandezi, iar apoi a fost eliminat, lăsându-şi echipa în doar 10 jucători, într-un moment important al partidei.

Avionul Braziliei a plecat apoi către Sao Paulo, oraş în care locuiesc alţi componenţi ai naţionalei ‘auriverde’ sau de unde aceştia urmau să se îndrepte, tot pe calea aerului, către alte destinaţii. Selecţionerul Carlos Dunga, care şi-a anunţat demisia după eşecul cu Olanda, a zburat către Porto Alegre, în sudul ţării.

AGERPRES (Mihai Dragomir)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP