Home » Sport

Brazilia s-a întors acasă într-o atmosferă tensionată

5 July 2010 No Comment
Share

Jucătorii echipei de fotbal a Braziliei, eliminată în sferturile de finală ale Cupei Mondiale 2010 de Olanda, au ajuns în noaptea de sâmbătă spre duminică în ţară, unde au fost aşteptaţi de suporteri furioşi ţinuţi la distanţă de forţele de ordine.
fotba
După zece ore de zbor, avionul naţionalei Braziliei a aterizat la Rio de Janeiro în jurul orei locale 2,00. Mai mulţi jucători au coborât din aeronavă, printre care Felipe Melo, care a primit cartonaşul roşu în partida cu Olanda, şi a fost considerat de mulţi fani şi observatori drept unul din responsabilii eliminării.

Escortat de un agent de securitate, mijlocaşul lui Juventus Torino a încercat să evite suporterii furioşi care îi aşteptau pe jucători la aeroport. La rândul său, portarul Julio Cesar a rostit câteva cuvinte pentru presă. ‘Le mulţumesc suporterilor brazilieni. Noi am muncit timp de trei ani şi jumătate’, a spus el înainte de a se îndepărta, consolat de mama sa.

Alţi jucători, precum Kleberson, Gilberto Melo sau Juan, s-au oprit, de asemenea, să discute cu presa.

Aeronava a decolat apoi spre Sao Paulo, pentru a-i transporta pe ceilalţi componenţi ai naţionalei, care au fost aşteptaţi la sosire de circa 200 de suporteri. AGERPRES (Vlad Constantinescu)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP