Home » Sport

Brazilianul Kaka spune că a fost victima ”unei simulări” a lui Keita

22 June 2010 No Comment
Share

Mijlocaşul brazilian Kaka a declarat marţi că ”ar fi trebui să se controleze mai bine” înainte de a fi eliminat, duminică, în meciul cu Cote d’Ivoire (3-1), însă asigură că nu a fost nici ”iritat”, nici ”vinovat”, şi că a fost mai curând victima unei ”simulări” a lui Keita.
”Sunt lucruri pe care trebuie să le eviţi. Într-un moment atât de important ca o Cupă Mondială, trebuie să eviţi riscurile. Nu a fost o situaţie confortabilă, ar fi trebuit să mă controlez mai bine. Arbitrul a fost foarte server, a văzut reacţia mea, dar nu şi provocarea”, a declarat Kaka într-un interviu acordat AFP.

Întrebat ce a avut în cap în acel moment, jucătorul a spus că ”nimic deosebit, din păcate a existat o simulare. Nu eram iritat. Dacă aş fi fost vinovat, aş fi venit şi aş fi spus: ‘Da, sunt vinovat şi îmi cer scuze’. Dar nu a fost aşa, nu a existat niciun ”scurtcircuit’. Am continuat să joc normal, însă a existat un nu ştiu ce care a dus la eliminarea mea”.

Mijlocaşul brazilian a spus că, din cele două pase decisive de gol, cel mai mult l-a mulţumit prima, ”pentru că a fost pentru primul gol, care a făcut diferenţa. Dar şi pentru că Luis Fabiano a fost cel care a marcat. M-am bucurat pentru el. Ne cunoaştem de la Sao Paulo şi există o conexiune între noi care a dat roade, inclusiv în selecţionată”.

Întrebat dacă există o rivalitate între Brazilia şi Portugalia, echipe care se vor întâlni în ultimul meci din grupa G, vineri, 25 iunie, la Durban, Kaka a răspuns: ”Da, există puţină rivalitate. Sunt trei brazilieni în echipa lor (Deco, Pepe şi Liedson). Este o selecţionată pe care am întâlnit-o deja, am bătut-o în Brazilia (6-2), dar am pierdut în faţa ei la Londra (0-2). Este o rivalitate care a apărut în utlimii ani”. AGERPRES (Teodora Oprea)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP